املت کبابی یکی از غذاهای لذیذ و خاص ایرانی است که طبق دستور پخت و مواد اولیه مختلف تهیه می شود. این املت خوشمزه با نام های املت جنگلی و املت دودی نیز شناخته می شود، اگر می خواهید به دشت و جنگل بروید، این املت خوشمزه می تواند یک صبحانه بسیار شگفت انگیز برای شما باشد. این املت لذیذ را می توانیم با توجه به ذائقه خود با مواد مختلفی مانند قارچ، فلفل، فلفل سبز و … درست کنیم که افزوده ای به این طعم هاست. برای دیدن این راهنمای آشپزی خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد تشکیل دهنده املت کبابی
- گوجه فرنگی متوسط 8 عدد
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را پر کنید
- کره 50 گرم
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- روغن و زردچوبه به اندازه کافی
دستور تهیه املت کبابی
فاز اول
برای تهیه املت کباب جنگلی و خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی را بشویید و به سیخ بکشید و روی آتش صبر کنید تا به موقع کاملا پخته شود. سپس گوجهفرنگیهای کبابی را روی تختهی خوب آشپزخانه تفت دهید.
فاز دوم
سپس در تابه بریزید و تفت دهید و صبر کنید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود سپس روغن را اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مواد را خوب تفت دهید. سپس کره را به چند قسمت تقسیم می کنیم.
باید بخوانید:
سطح سوم
حالا روی گوجه فرنگی بمالید تا آب شود. سپس تخممرغها را گوجهفرنگی میکنیم و اصلاً هم نمیزنیم و میپزیم تا تیره شوند و فقط با قاشق کمرنگ گوجهها را زیر تخممرغها حرکت میدهیم.
مرحله چهارم
در انتها تا آخر پخت خوب بپزید و در آخر زرده ها را باز کنید تا کاملا بپزد و گوجه فرنگی ها را با تخم مرغ ها خوب مخلوط کنید و تابه را از روی اجاق بردارید و املت با نان کبابی داریم.
میخواهیم املت بوی دود بگیره چکار کنیم