آداب و رسوم جالب ازدواج در میان مردمان دیگر


آداب و رسوم جالب زناشویی در ملل دیگر

مراسم عروسی همیشه در هر کشوری با تفاوت هایی با کشورهای دیگر برگزار می شود و فرهنگ ها، ملت ها و سنت های دیرینه در این گونه مراسم ها بسیار تاثیرگذار هستند. در اینجا 9 رسم عجیب عروسی در کشورهای مختلف آورده شده است.

ازدواج در کره جنوبی

در شب عروسی، جوراب داماد را درآورده و شروع به کتک زدن او می کنند. این سنت نشانه آن است که داماد برای شروع زندگی قوی تر است.
در کره این باور رایج است که اگر داماد در شب عروسی خود بخندد فرزندشان دختر می شود و در شب عروسی اعضای خانواده عروس و داماد روی سرشان آجیل مخصوصا آلو می ریزند که افزایش می یابد. فرزندانشان اگر عروس آجیل بخورد خرمای قرمز در عروسی به معنای آرزوی خوشبختی برای عروس و داماد است. به طور سنتی، پرتاب شاه بلوط نماد احترام و خرمای قرمز نمادی از سخت کوشی است.

ازدواج در ژاپن

مراسم عروسی ژاپنی “سان سان کودو” نامیده می شود که در لغت به معنای (سه، سه، نه بار) است. طبق سنت ژاپنی از سه فنجان به نام ساکازوکی استفاده می شود که با یکدیگر تفاوت دارند و عروس و داماد باید از آنها بنوشند.

عدد 3 در بودیسم بسیار مقدس است و به معنای “شادی سه گانه” است و ژاپنی ها معتقدند مشکلات زیادی در طول زندگی به وجود می آید، اما عروس و داماد باید با اتحاد و روحیه آرامش و گذشت بر آنها غلبه کنند.

ازدواج در اسکاتلند

یک سنت قدیمی در اسکاتلند وجود دارد که می گوید عروس باید در شب عروسی پاهای خود را بشوید. اقوام عروس دور او جمع می شوند و پاهای او را می شویند و به گزارش دیلی نیوز، حلقه زن متاهل را در وان پر آب می گذارند و معتقدند اولین کسی که حلقه را پیدا می کند، عروس آینده است.

بیشتر بخوانید  جوراب های مختلف رامبد جوان در خندوانه ظاهر شد!

در عروسی های سنتی اسکاتلند، داماد یک سبد سنگی بزرگ را روی پشت خود می گذارد و آن را حمل می کند و تا زمانی که عروس با مهربانی او را در این کار مهار کند، به این کار ادامه می دهد. طبق سنت، حاضران در مراسم عروسی به یکدیگر رنگ می پاشند و صورت خود را رنگ می کنند.

سنجاق سینه ای که با جواهرات تزئین شده است به سینه عروس چسبانده می شود و صاحب سنجاق پس از پایان مراسم آن را در پتوی نوزاد خود می گذارد تا شادی نوزاد را به همراه داشته باشد.

ازدواج در آلمان

دوستان عروس و داماد در شب عروسی عروس را می ربایند تا او را پیدا کنند. داماد به هرکسی که به او کمک کند تا عروسش را پیدا کند، نوشیدنی می دهد.

در شمال آلمان فردی که برای دعوت به مهمانی و دادن کارت تبریک به هر خانه ای می رود توسط اعضای خانواده به داخل خانه کشیده می شود و با انواع غذاها و نوشیدنی ها پذیرایی می شود. در آلمان طبق یک سنت قدیمی، دوستان عروس شب قبل از عروسی به خانه او می روند و بارگاه های جلوی خانه را می شکند تا مراسم جالبی برگزار کنند.

اعتقاد بر این است که چنین زن جوانی در زندگی زناشویی خود خوشحال خواهد شد. پس از پایان مراسم از حاضران در خانه عروس استقبال می شود. در یک عروسی در آلمان، مهمانان برای آرزوی خوشبختی عروس و داماد در جیب خود نان و نمک می ریزند.

عروسی در هلند

بیشتر بخوانید  ضرب المثل "هولای نمکی آمده است"

در عروسی های سنتی هلند، مهمانان نوشیدنی معروف به اشک عروسی را می نوشند و در روز عروسی به مهمانان کیسه ای پر از شیرینی و آجیل می دهند که پنج نماد عشق، شادی، وفاداری، ثروت و قدرت است. عروس و داماد در روز عروسی زنبق سفید می پوشند و این گل نماد عشق است که گل های بهاری آن یادآور روز عروسی آنهاست.

عروسی در قزاقستان

عروس و داماد نیز در قزاقستان به طرز جالبی با هم ازدواج می کنند. داماد گوشواره هایی به گوش عروس می اندازد و وقتی عروس به خانه داماد می آید مراسمی به نام بتاشار به معنای (تکمیل شده) برگزار می شود که در آن صورت عروس به خانواده داماد نشان داده می شود و با آنها بازی و آواز می خوانند. . آهنگ های سنتی

عروسی در تایوان

در تایوان، داماد 12 هدیه به عروس می دهد. این هدایا شامل کفش، طلا و جواهرات، شکلات و آب نبات است، سپس عروس 12 هدیه به داماد می دهد و برای او هدایایی مانند ماهی قرمز در کوزه یا قاشق های عاج تزئین شده با برنج برای خوردن می فرستد. این وسایل نماد شادی و آرزوهای شیرین برای آینده عروس و داماد هستند.

عروسی در چین (عروس های چینی گریه می کنند)

شهر تویی در مرکز چین با بیش از 8 میلیون نفر یک عروسی عجیب برگزار می کند. گریه کردن در عروسی یکی از رسوم این مراسم است. یک ماه قبل از عروسی باید حدود یک ساعت گریه کند. 10 روز بعد از عروسی، عروس دیگر تنها گریه نمی کند، بلکه مادرش با گریه او را دنبال می کند، سپس خواهران، خاله ها، مادربزرگ ها به او می پیوندند و همه گریه می کنند.

بیشتر بخوانید  پرداخت کارانه 5500 میلیاردتومانی پرستاران

این مراسم به «سرود گریه در ازدواج» معروف است و با حفظ این سنت، آینده ای خوش را برای همسران آرزو می کنند. در یکی از استان های چین، عروس پس از پایان مراسم برای دفع شر به مردم آب پاشید. ارواح

ازدواج در کامبوج

در یک عروسی در کامبوج، یک دستبند با گره نماد آرزوهای خوب سالمندان برای جوانان و شادی آنها است، آنها این کار را انجام می دهند و اعتقاد بر این است که تخم مرغ نماد باروری است.

مهدی پویان

مجموعه: مجله اینترنتی تشویقی


دیدگاهتان را بنویسید