به گزارش شمانیوز ، افشار فتح الهی با تاکید بر مزیت های جزیره، به گسترش فعالیت های علمی با محوریت دانشگاه های منطقه اشاره کرد و گفت: بخشی از فعالیت های علمی با دانشگاه های شریف، آزاد و پیام نور آغاز شد و می توانیم و به صورت مشترک. مشارکت.
وی با اشاره به نیاز کشورهای همسایه به خدمات درمانی و اعتماد آنها به حوزه پزشکی ایران، گفت: سسم این ظرفیت را دارد که با همکاری وزارت بهداشت به مقصد گردشگری پزشکی و درمانی در داخل و خارج از کشور تبدیل شود.
فتح الهی به دلیل برخورداری از امتیاز منطقه آزاد و عدم احتساب قوانین داخلی برای ورود و خروج گردشگران خارجی، کشم را ظرفیتی ویژه در این حوزه دانست و همچنین خاطرنشان کرد: ما نیز آموزش پزشکی هستیم.
رئیس سازمان منطقه آزاد کشم ادامه داد: در بحث تولید دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی به دلیل اینکه منطقه آزاد کشم مستثنی از قانون اراضی است، آمادگی هرگونه همکاری در زمینه واردات این کالاها را داریم تا پاسخگوی نیازها باشد. نیازهای کشور و مردم
* درخواست مجوز فعالیت بیمارستانی در خلیج فارس به مدت 24 ساعت
فتح الهی با اشاره به موقعیت جغرافیایی این بیمارستان در خلیج فارس، خواستار مجوز فعالیت 24 ساعته شد و گفت: به منظور تامین سلامت ساکنان جزیره، موظف به ارتقای خدمات بهداشتی در سراسر کشما هستیم.
وی ادامه داد: قرار گرفتن این بیمارستان در مرکز جزیره به ارائه خدمات درمانی به موقع به مردم و حفظ جان و سلامت انسان کمک می کند.
رئیس سازمان مناطق آزاد کشم نیز با اشاره به مساحت مرکز و مجاورت آن با فرودگاه گفت: این مرکز بیمارستانی می تواند به پایگاهی برای پذیرایی از گردشگران سلامت تبدیل شود.
* سسم آماده تبدیل شدن به مقصد گردشگری پزشکی است
یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به دیدگاه های رئیس سازمان منطقه آزاد کشم در خصوص عدالت و آموزش گفت: این نظر مثبت موجب توسعه منطقه آزاد کشم می شود. ” “
وی در خصوص توسعه بهداشت و درمان این منطقه گفت: برای توسعه ظرفیت های پزشکی در جزیره، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان آماده همکاری و حمایت همه جانبه هستند.
به گفته پناهی، جزیره سسم با برخورداری از امتیاز منطقه آزاد می تواند به صورت قانونی به کل کشور در زمینه واردات دارو و تجهیزات پزشکی کمک کند.
این مسئول همچنین توسعه تجهیزات و زیرساخت های پزشکی در کشما را دست یاری برای ایجاد مشاغل جدید و جلوگیری از خروج کادر درمانی دانست و افزود: ورود کشما به موضوع گردشگری درمانی می تواند نقش ارزنده ای در این زمینه داشته باشد.
پناهی از دریا و آبزیان به عنوان داروخانه ای خدادادی یاد کرد و ادامه داد: بسیاری از داروها با منشاء دریایی و آبزی ساخته شده و وارد عرصه پزشکی و شفا می شود.
پژوهش و فناوری وزارت بهداشت توان کشم را در ایجاد تحول در حوزه درمان و اقتصاد کشور برجسته کرد و اذعان داشت: منطقه آزاد کشم می تواند پایگاهی برای تهیه و استخراج داروهای با منشاء دریایی باشد.
در ادامه این نشست حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان منطقه آزاد را مهم ترین پشتوانه بهداشتی این جزیره دانست و گفت: کشم تنها منطقه آزاد کشور است که به دلیل برخورداری از امکانات رفاهی و درمانی می تواند مراکز آموزشی درمانی و پزشکی ایجاد کند. جمعیت دائمی
وی ادامه داد: این دانشگاه آمادگی هر نوع همکاری برای ایجاد گروه آموزش پزشکی و همچنین کمک به افزایش ساعات کاری بیمارستان خلیج فارس در منطقه آزاد کشم را دارد.
گفتنی است این جلسه با حضور جمعی از مدیران و عوامل اجرایی وزارت بهداشت، سازمان مناطق آزاد کشم، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و شبکه بهداشت و درمان کشم برگزار شد.
روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کشم