نظر شما در مورد آماده سازی تابه لوبیا سبز با مرغ شام امشب چیه؟ کاسرول یا کاسرول خانواده بزرگی از غذاها هستند که در ظرف مخصوص پخته و سرو می شوند.
در واقع دیگ نام این نوع قابلمه است که ظاهری خاص دارد و دارای دیواره های بلندی است که باعث افزایش عمق قابلمه می شود. ظاهر کاربردی این غذا باعث پختن غذاهای مختلفی در آن شده که اغلب به صورت لایه لایه هستند. دستور العمل های اصلی تابه ها از مواد معمولی مانند برنج پخته شده و گوشت تهیه می شد و اغلب در یک ظرف سفالی برای تعداد زیادی از مردم تهیه می شد. اما ایده درست کردن یک ماهیتابه در کاسه های جداگانه با اندازه های مختلف به قرن بیستم و ایالات متحده برمی گردد.
به خصوص در دهه 1950 که قابلمه ها و کارخانه های جانبی پیرک بسیار جدید بودند و استفاده از ظروف مختلف یک نوآوری محسوب می شد. بنابراین، کاسرول به عنوان یکی از ساده ترین غذاها در غذاهای بین المللی شناخته شد. این غذا نیز بسیار پرطرفدار است و هر آشپزی می تواند انواع مختلفی را به سلیقه خود تهیه کند. به عنوان مثال، یک کاسه لوبیا سبز یکی از مدرن ترین دستور العمل های این غذا است که با مرغ و سس سفید برای یک ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی درست می شود. پیشنهاد می کنیم امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه تابه لوبیا سبز
- کره پاستوریزه 500 گرم
- چهار عدد سینه مرغ بدون پوست
- لوبیا سبز تازه 500 گرم
- قارچ تازه 250 گرم
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آرد 50 گرم
- شیر پرچرب به میزان لازم
- پیاز طلایی داغ یا پیاز در گرانول 100 گرم
طرز تهیه تابه لوبیا سبز با مرغ
فاز اول
کاسه یک غذای خوشمزه و ساده است که در ظرفی خاص تهیه می شود و انواع مختلف و جذابی دارد. کاسه مرغ، کاسه کلم بروکلی و کاسه سوسیس از انواع هیجان انگیز و خوشمزه این غذا هستند. برای تهیه یک تابه خوشمزه از لوبیا سبز و مرغ، ابتدا باید سینه های مرغ را روی تخته قرار دهید و به صورت نوارهای دو یا سه سانتی برش دهید. 250 گرم قارچ تازه را خوب خرد کنید. لوبیا سبز تازه را خوب بشویید و هر لوبیا را از وسط نصف کنید. اگر لوبیا بزرگتر است، می توانید آنها را خرد کنید.
فاز دوم
یک ماهیتابه بزرگ بردارید. یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل تابه بریزید. تابه را روی آتش بگذارید و قارچ های خرد شده را داخل آن بریزید. قارچ ها را به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا رنگ آنها تغییر کند و طلایی شوند. سپس لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه دیگر همه مواد را بپزید. وقتی لوبیاها کمی تغییر رنگ دادند تابه را از روی حرارت بردارید. فر را چرخ کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
سطح سوم
باقی مانده کره را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود. سپس شرپا را از روی اجاق گاز بردارید و آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را هم بزنید تا بافت خمیری شود و رنگ آن طلایی شود. ماهیتابه را روی حرارت برگردانید. در حین ورز دادن خمیر، شیر با چربی بالا را کم کم اضافه کنید. مخلوط را مرتب هم بزنید تا سس سفید غلیظی بدست آید. نمک و فلفل کافی به سس اضافه کنید و هم بزنید.
باید بخوانید:
مرحله چهارم
حالا ظرف فر را بردارید و کف آن را کمی سس سفید بمالید. سینه مرغ ورقه شده را روی سس قرار دهید. سپس مخلوط لوبیا سبز و قارچ را روی آن بریزید. بقیه سس سفید را اضافه کنید و با قاشق لوبیا و قارچ را اضافه کنید. در آخر روی لایه آخر پیاز داغ یا دانه های پیاز بریزید.
مرحله پنجم
ظرف را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت 20-30 دقیقه در فر بپزد. وقتی تابه طلایی شد و شروع به حباب زدن کرد، ظرف را با احتیاط از فر خارج کنید و بعد از اینکه ظرف کمی خنک شد آن را برش دهید و در بشقاب سرو کنید. دلپذیر!
نکاتی در مورد طرز تهیه تابه لوبیا سبز و مرغ
در صورت تمایل می توانید کمی پارمزان رنده شده را در سس سفید بریزید تا یک کاسه پنیر و سوپ درست کنید.
اگر پیاز در زمان پخت در فر شروع به تغییر رنگ کرد، قالب را از فر خارج کرده و با فویل آلومینیومی بپوشانید و دوباره به فر برگردانید.