طرز تهیه کارنی یاریک با بادمجان خوشمزه و آسان


طرز تهیه کاموای ترکی خوشمزه و دلچسب

بادمجان یک صیفی جات محبوب است که می توان از آن غذاهای لذیذ مختلفی درست کرد. امروز خود را با طرز تهیه جارنی کارنیا، یکی از غذاهای پخته شده با بادمجان، تشویق کنید.
یکی از محبوب ترین غذاهای ترکی کارنی جاریک است. اگر شما هم به غذاهای پخته شده با بادمجان علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه گوشتخواران بهاره آشنا شوید. این غذا به صورت بادمجان شکم پر تهیه می شود و می توان آن را با برنج یا نان میل کرد.

مواد لازم نخ کارنی خوشمزه

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • بادمجان: 6 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز: 8 عدد
  • آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل: به میزان لازم
  • سول: بسه


غذای ترکی Carnei Iarik

یک دستور خوشمزه برای کاری با نخ

در مرحله اول تهیه این غذا، بادمجان ها را بعد از شستن پوست بگیرید. آن ها را در یک سبد بریزید و در نمک خیس کنید و 30 دقیقه بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
بعد از این مدت بادمجان ها را با یک کاسه تمیز خشک کنید. تابه ای آماده کنید و داخل آن روغن بریزید. وقتی روغن کمی داغ شد بادمجان ها را داخل آن بریزید تا سرخ شوند. آنها را چند بار برگردانید تا در همه جهات سرخ شوند. پس از سرخ شدن، بادمجان ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

در این مرحله از طرز تهیه گوشتخواران بهاره به سراغ فلفل سبز بروید. 6 عدد فلفل سبز را نصف کنید. آنها را در تابه بریزید و سرخ کنید تا سرخ شوند. سپس آنها را کنار بگذارید. دو فلفل باقی مانده را ریز خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید. تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. ۱/۲ پیمانه را از آب پر کنید و داخل شرپا بریزید و درب آن را ببندید تا آب آن تبخیر شود و گوشت کاملا بپزد.

باید بخوانید:

در این مرحله باید فلفل و سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا خوشمزه شود. فلفل سبز خرد شده را به مواد اضافه کنید. 1 عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و به آنها اضافه کنید.
کاسه ای برای پیریک آماده کنید و با روغن مایع چرب کنید. بادمجان ها را از طول برش دهید تا داخل آن با مواد پر شود. مواد سرخ شده را داخل آن بریزید. حالا فلفل سبز سرخ شده را با یک تکه گوجه روی آن قرار دهید.

برای تهیه سس این غذا این کار را انجام دهید. تابه ای آماده کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود. دو حبه سیر را رنده کنید و کره بریزید. سپس 1 عدد گوجه فرنگی را رنده کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید.
سپس ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و ۱ لیوان آب بریزید. ادویه جات از جمله نمک و فلفل را اضافه کنید. در آخر آب لیمو را به آنها اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید. سس شما اکنون آماده است.
سس را به بادمجان اضافه کنید. فر را با دمای 170 درجه گرم کنید. قالب بادمجان را در فر قرار دهید. 25 دقیقه زمان دهید تا غذای شما پخته شود.


بیشتر بخوانید  فواید درمانی سبزی ترخون در طب سنتی

دیدگاهتان را بنویسید