به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: بستری شدن و مرگ و میر افراد واکسینه شده در مورد بیماری عروق کرونر قلب 90 درصد بیشتر از سایر گروه ها است.
دکتر حمید عمادی کوچک در یادداشتی نوشت: باید گفت که جهش آمیکرون ویروس کووید 19 چندان جدی و نگران کننده نیست. به همان اندازه که در پرش دلتا درگیری شدید و مرگ رخ داده است، ما نگران این پرش جدید نیستیم. البته برخی از افراد موارد شدید بیماری را تجربه می کنند و آن گروهی از افراد هستند که واکسینه نشده اند.
وی گفت: این نشان دهنده اهمیت واکسیناسیون است. زیرا کسانی که واکسینه می شوند، موارد کشنده و خطرناک کووید 19 را تجربه نمی کنند، بر این اساس، اکثر مراجعین ما به صورت سرپایی درمان می شوند و کار منجر به بستری شدن نمی شود.
عمادی تصریح کرد: در دلتای سوشی معمولاً دو هفته قرنطینه بیماری را اعلام می کردیم. اما از آنجایی که آمیکرون یک بیماری نسبتاً خفیف است، بر اساس مقالات موجود، قرنطینه پنج روزه را توصیه می کنیم تا پس از این مدت فرد ناقل ویروس نباشد، اما در برخی موارد ممکن است لازم باشد قرنطینه بیش از بیش از این مدت در نظر گرفته شود. 5 روز.
وی ادامه داد: در مورد کرونا پیش بینی اشتباه است اما فکر می کنیم با توجه به اینکه آمار روزانه رو به افزایش است و در شاخه صعودی قله قرار داریم تا دو هفته آینده به قله ششم خواهیم رسید. . تعداد بستری های عروق کرونر در حال حاضر در بیمارستان امام خمینی حدود 200 نفر است. در حالی که در قله پنجم با دلتا به 500 تخت رسیدیم. این نشان می دهد که ظرفیت پذیرش بیمار وجود دارد اما باید دانست کادر درمانی هم خسته هستند. تخته های آی سی یو هنوز کافی نیست که به دلیل کمبود نیست، اما همکاران هنوز تصمیمی برای ارائه این قطعات به تاج نگرفته اند. در مجموع، در حال حاضر کمبود جدی دارو، تخت، اکسیژن و تجهیزات وجود ندارد.
وی گفت: تزریق واکسن به زنان باردار بسیار مهم است زیرا ایمونوگلوبولین از طریق جفت به نوزاد می رسد و ایمنی نسبی برای نوزاد ایجاد می کند. به گفته عمادی، واکسیناسیون با انواع واکسن ها بیش از یک سال طول می کشد و اگر قرار بود واکسن در جایی روی جنین تاثیر بگذارد، سر و صدای زیادی به راه می افتاد. واکسیناسیون علیه کووید-19 تاکنون تأثیر منفی بر زنان باردار نداشته است.
وی افزود: سویه آمیکرون کودکان را بیش از سایر جهش ها تحت تاثیر قرار می دهد و باید کاری کنیم تا کودکانی که هنوز واجد شرایط دریافت واکسن نشده اند را کاهش دهیم. یکی از اقدامات مناسب تزریق واکسن به زنان باردار است.