به گزارش سلام نو به نقل از تجارت نیوز، اسماعیل قادری فر در نشست خبری امروز خود درباره افزایش قیمت سیب زمینی به 20 هزار تومان در برخی از مناطق تهران، گفت: قول می دهیم هفته آینده قیمت سیب زمینی در میادین افزایش یابد. به کمتر از 8000 تومان می رسد.» حداکثر 10000 تومان تسهیلات خرده فروشی وجود دارد.
کادری فر افزود: سیل جنوب کرمان 60 هزار تن سیب زمینی تولیدی را از بین برد و سقف صادرات این محصول از کشور 600 هزار تن است که تمام شده و این مشکلات منجر به افزایش قیمت محصولات شده است.
وی با اشاره به اینکه پس از افزایش قیمت سیب زمینی، توزیع اینترنتی و هوشمند این محصول با قیمت 9800 تومان آغاز شد، گفت: تا 14 هزار تومان در بازار عرضه شد.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی افزود: 5.5 میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می شود و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این محصول هستیم.
گوشت توزیع شده منجمد است
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به اشتعال بازار گوشت، توزیع این محصول مانند برنج و برخی کالاها هوشمند و آنلاین خواهد بود، گفت: هوشمند این محصول در حال آغاز به کار است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ذخایر استراتژیک گوشت قرمز را بسیار مطلوب عنوان کرد و گفت: کمبود ایجاد شده در بازار را با ذخایر جبران می کنیم.
قادری فر گفت: توزیع گوشت منجمد می شود و در حال حاضر زیرساختی برای توزیع گوشت گرم وجود ندارد.
وی افزود: تلاش می کنیم این زیرساخت ها را برای عید فراهم کنیم و گوشت گرم را به صورت آنلاین و هوشمند توزیع کنیم.
این مقام مسئول در خصوص قیمت توزیع گوشت گفت: هنوز قیمت مصوب این محصول مشخص نشده است و امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار این قیمت تعیین و اعلام می شود.
گادری فر افزود: رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور تاکید دارند که در حوزه کالاهای عمومی و کالاهای اساسی افزایش قیمت نداشته باشیم.
جزئیات تنظیم بازار برنج
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در بخش دوم سخنان خود که به التهاب بازار برنج اشاره می کند، این موضوع را تا حدودی ناشی از کمبود تولید دانست و گفت: علاوه بر این برخی رسانه ها در این زمینه تاثیرگذار بودند. این رابطه
کادری فر انباشت برنج توسط کشاورزان را تکذیب کرد و گفت: برنج در این فصل دست کشاورزان نیست.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به توزیع هوشمند و آنلاین برنج گفت: در توزیع هوشمند برنج تایلندی 12 هزار و 500 تومان، برنج پاکستانی 20 هزار و 500 تومان، برنج هندی 18 هزار و 500 تومان و برنج شیرودی قیمت گذاری شده است. قیمت 42000 تومان عرضه می شود. همچنین طی یکی دو روز آینده نوع دیگری از برنج ایرانی (برنج فجر) نیز به فرآیند توزیع هوشمند اضافه خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که برنج فاگر با چه قیمتی در سامانه آنلاین توزیع می شود، گفت: قیمت آن هنوز اعلام نشده است اما فکر می کنم حدود 42 هزار تومان است.
فردا؛ شروع به توزیع برنج در فروشگاه های زنجیره ای کنید
گادری فر گفت: در راستای تنظیم بازار این محصول، توزیع برنج در فروشگاه های زنجیره ای از فردا پنجشنبه با همان قیمت های اعلام شده آغاز می شود.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی در دو هفته آینده تمام تلاش خود را برای تثبیت بازار کالاهای اساسی در آستانه عید به کار خواهد گرفت.
قادری فر با بیان اینکه شرکت بازرگانی دولتی ایران و شرکت پشتیبانی امور دام در هر منطقه ای که کمبود داشته باشد کالاهای اساسی توزیع می کنند، گفت: کاستی ها را جبران می کند.
توزیع میوه عید 20 اسفند
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه از 3 ماه پیش برای تنظیم بازار میوه در شب عید خرید سیب و پرتقال را در دستور کار قرار دادیم، گفت: از پایان هفته آینده محصولات خریداری شده انجام می شود. به استان های هدف تحویل داده شود.
به گفته گادری فر، طرح توزیع میوه شب عید از 20 اسفندماه سال جاری تا 15 فروردین 1401 اجرا می شود و حدود 50 درصد توزیع میوه شب عید به صورت هوشمند در رده های مناسب و مطابق با استانداردها انجام می شود.
وی در خصوص قیمت میوه شب عید گفت: قیمت میوه هنوز مصوب نشده است اما حداقل 30 درصد کمتر از بازار خواهد بود و اگر میوه خرید اینترنتی مشکل داشته باشد مصرف کننده می تواند آن را مرجوع کند. “
کادری فر گفت: بر اساس مصوبات شورای راهبردی قیمت محصولات تا 50 هزار تن سیب و 50 هزار تن پرتقال می توانستیم خریداری کنیم. در حال حاضر آمار دقیقی از میزان خرید ندارم اما خرید و انبارداری کافی انجام شده است.
دولت در ماه مبارک رمضان وارد تنظیم بازار خرما می شود
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه ماه مبارک رمضان بعد از عید در پیش است، گفت: امسال خرید تشویقی و تنظیم بازار خرما در دستور کار قرار گرفته است.
16 سیستم هوشمند دیگر را به فرآیند توزیع آنلاین اضافه کنید
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در واکنش به اینکه بسیاری انحصار را انحصار می دانند و از استفاده دولت از سامانه بازرگام برای توزیع هوشمند کالاهای اساسی انتقاد می کنند، گفت: به این نتیجه رسیدیم که این چالش ها توزیع هوشمندانه کالاهای اساسی را به همراه دارد. دو کالا
وی افزود: برای استفاده از سامانه های آنلاین دو شرط را مطرح کردیم، شرط اول داشتن سامانه حمل و نقل و تدارکات برای حمل کالا به منازل مردم بود و شرط دوم اینکه توزیع آنلاین به هر شکل و مدلی انجام شود. با قیمت مصوب بازار تنظیم شود. این در حالی است که از حدود 6 تا 7 بستری که برای این کار اقدام کردند، تنها پلتفرم بازرگام این دو ویژگی را داشت و این بستر نیز یک شرکت تعاونی دانش بنیان عمومی است.
قادری فر گفت: همچنین پس از فراخوانی که در این حوزه منتشر شد، متقاضیان دیگری نیز درخواست داده اند و هم اکنون 16 سامانه هوشمند دیگر در 16 استان کشور فعال است. این سیستمها به تدریج در مقیاس و مقداری بیشتر در سکوهای توزیع به دست میآورند. ”کالاهای کشاورزی در کشور در حال تبدیل شدن هستند.
صادرات دام در حال انجام است
معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش دوم سخنان خود با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص توقف صادرات دام از کشور گفت: 62 هزار تومان و هر کیلوگرم گوساله نر پرواربندی 59 هزار تومان از دامداران خریداری شود. تومان. .
همچنین یکی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی صادرات محور است چرا که نمی توانیم یک روز صادرات داشته باشیم و چند روز جلوی آن را بگیریم چرا که بازارهای صادراتی را از بین می برد.
قادری فر با بیان اینکه مسئولیتی در قبال صادرات دام زنده بر عهده ما نیست، گفت: ما فقط احراز صلاحیت صادرکنندگان و کار اعتباربخشی را برای صادرات دام واقعی و استاندارد انجام دادیم زیرا عده ای در این زمینه تقلب کردند.
وی گفت: تاکنون 28 هزار راس دام سبک از کشور به کشورهایی مانند کویت، عمان، قطر و عراق صادر شده است و به نظر ما این میزان صادرات تاثیری بر بازار گوشت نداشته و نخواهد داشت. “
گادری فر با اشاره به اینکه صادرات مطابق با بازار داخلی است، افزود: صادرات مجوزهای موجود انجام شده و با نظارت و بررسی شرایط بازار مجوزهای جدید صادر می شود اما در روزهای اخیر مجوز جدیدی اخذ نشده است. ما نرسیدیم
پروژه 550 هزار هکتاری خوزستان به هدف خود نرسیده است
کادری فر همچنین درباره طرح 550 هزار هکتاری خوزستان که در سال 85 در سفر مقام معظم رهبری به این استان به تصویب رسید، گفت: این طرح اکنون به هدف خود نرسیده و وظیفه آن به سازمان تعاون روستاها واگذار شده تا پیگیری شود. اهداف.” از این طرح.”
سازمان تعاون روستا به اهداف اصلی خود نرسید
کادری فر با بیان اینکه برنامه همکاری بازار در دهه های گذشته توسط تعاونی روستا اجرا نمی شد، گفت: وظایف این سازمان با اهداف اولیه خود فاصله داشت اما اکنون با بازگشت قانون تمرکز تعهدات تجاری به وزارت.” جهاد کشاورزی این سازمان بازار پرداخت می شود. از این حیث، سعی دارد با استفاده از سیستم های هوشمند پیشرفت کند. 1200 شرکت دانش بنیان و 800 استارت آپ شناسایی شده و می خواهیم ضریب نفوذ نوآوری در بخش کشاورزی را افزایش دهیم.
وی افزود: در کنار آسیبپذیری که داشتیم، امروز میانجیگری مهمترین مشکل بخش کشاورزی است و اقداماتی که از ۱۸ آبان ماه از طریق شرکتهای دانشبنیان انجام دادهایم توانستهایم التهاب بازار را کاهش دهیم.
ماجرای مصرف 46 تن زعفران
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی کشور در پاسخ به این سوال که 46 تن زعفران خریداری شده از کشاورزان هنوز پولی دریافت نکرده و خریدار سود کلانی داشته است، گفت: این سوال به دوره های قبل برمی گردد که 46 تن زعفران خریداری شده است. کیلویی زعفران تومانی به برندی خاص فروخته شد و پس از آن قیمت زعفران به کیلویی 30 میلیون تومان رسید. قراردادی که سازمان تعاون روستا در دوره های قبل منعقد کرده از نظر صوری درست است اما به گونه ای اجرا شد که چون با برات فروختند هنوز پول آن را نگرفته اند.
از بازار 8 میلیارد دلاری زعفران، کمتر از 5 درصد آن متعلق به ایران است
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی برای بازار زعفران با بیان اینکه حمایت از این محصول برای زعفران نگا 20 میلیون و 500 هزار تومان تعیین شده است، گفت: این رقم برای حمایت از کشاورزان در نظر گرفته شده است و اگر قیمت کمتر از این باشد. کشاورزان ضرر خواهند کرد.” “.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: امسال به دلیل کاهش تولید، کشش بازار افزایش یافته و قیمت زعفران نگین به 25 تا 30 میلیون تن رسیده است، بنابراین نیازی به مداخله دولت در این زمینه نبود و انجام دادیم. خرید نکن.” یک گرم زعفران.»
قادری فر افزود: معتقدیم قیمت زعفران باید واقعی و بر اساس نرخ دلار باشد.
وی با اشاره به اینکه 95 درصد زعفران دنیا در ایران توزیع می شود، گفت: از بازار 81 میلیارد دلاری زعفران، کمتر از 5 درصد آن متعلق به ایران است که به محصول خام نیز اشاره می شود و این روند. باید اصلاح شود.»