نتایج یک مطالعه پزشکی نشان می دهد که هفت نوع غذا در صورت گرم شدن مجدد سمی، مضر و حتی سرطان زا می شوند.
این مطالعه پزشکی نشان داد که قارچ و مرغ از جمله این غذاها هستند.
خطر مسمومیت: این غذا را دوباره گرم نکنید!!
غذای پخته شده که دوباره داغ است مضر است:
1. کرفس چون نیترات دارد.
چغندر بسیار مضر است زیرا حتی در صورت گرم شدن مجدد دارای نیترات است.
3. تخم مرغ ها اگر بعد از پختن یا پختن در روغن دوباره آب پز شوند سمی می شوند.
4. زمانی که قارچ های تازه دوباره گرم می شوند، ترکیب پروتئینی آن ها تغییر می کند و فواید خود را از دست می دهند و باعث مشکلات گوارشی می شوند.
5- مرغ و گوشت به دلیل تغییر در ترکیب پروتئین.
6. سیب زمینی اگر دوباره گرم شود سمی می شود.
7. وقتی اسفناج دوباره گرم می شود، نیترات آن به نیتریت تبدیل می شود و سرطان زا می شود.