میزان زکات فطریه و بازخرید پس از سال 1377 بر اساس فتوای مراجع مختلف


مقدار غریزه 98

دلگرم کننده: با نزدیک شدن به عید سعید فطر، دفاتر مراجع عظام تقلید میزان زکات فطره و لغو روزه را در سال 98 اعلام کردند.

کمیت غریزی بر اساس فتاوای آیت الله خامنه ای

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، میزان فطریه بر اساس قیمت گندم برای هر نفر حداقل هشت هزار تومان و فدیه روزه دو هزار و پانصد تومان است.

کمیت غریزی بر اساس فتاوای آیت الله مکارم شیرازی

همچنین دفتر آیت الله مکارم شیرازی میزان زکات فطره را تعیین و به کلیه دفاتر ایشان در سراسر کشور منتشر کرد.

به گزارش دفتر آیت الله مکارم شیرازی، زکات فطره امسال بر اساس قوت غالب گندم نه هزار تومان (9000 تومان) و بر اساس قوت غالب برنج خارجی بیست و چهار هزار تومان (24000 تومان) است. تومان) و برنج داخلی به مبلغ شصت هزار تومان (60000 تومان). مردم در انتخاب هر یک از آنها آزادند.

روزه غیر عمد سه هزار تومان (3000 تومان) است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود، همچنین روزه عمدی یکصد و هشتاد هزار تومان (180000 تومان) است.

لازم به ذکر است که طبق بحث شماره 1692 در مشکلات حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی، زکات فطره بر تمام کسانی که بالغ و عاقل و ثروتمند هستند قبل از غروب عید سعید فطر واجب است. باید برای خودش باشد و برای کسانی که آن را می خورند، هرکس باید حتی یک صاع (تقریباً سه کیلو) از غذای مردم محلی اعم از گندم، جو، خرما، برنج، ذرت و غیره بدهد. و اگر برای یکی از اینها هزینه کنید، کافی است.

علاوه بر این، به فتوای او، اگر شخصی فقط در شب عید فطر مهمان دیگری باشد، فطرت اوست.

کمیت غریزی بر اساس فتاوای آیت الله نوری همدانی

دفتر آیت الله نوری همدانی میزان فیلترهای امسال را براساس نظر این مرجع تقلید اعلام کرد. متن بیانیه دفتر آیت الله نوری همدانی به شرح زیر است:

به نام خدا

ایشان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مؤمنان، به اطلاع می رساند میزان زکات فطره و بازخرید عمدی و غیرعمدی از نظر مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی دامت برکاته به شرح زیر است:

مؤمنان محترم توجه داشته باشند که غریزه هر فرد می تواند سه کیلوگرم گندم یا برنج یا سایر مواردی باشد که در بحث های عملی ذکر می شود، ولی بهتر است قوه غالب پرداخت شود.

بر اساس قاعده فوق قوت غالب گندم برای هر نفر 4 تومان می باشد. و برای کسانی که می خواهند قیمت برنج را بپردازند، برنج داخلی حدود 2 تن و برنج خارجی برای هر نفر حدود 2 تن است، اما با توجه به تفاوت قیمت در مناطق مختلف، باید قیمت منطقه ای یکسان محاسبه شود.

کفاره روزه غیر عمد روزی 3 تومان و کفاره روزه غیر عمد روزی 4 تومان است.

میزان فطرت بر اساس فتاوای آیت الله علوی گرگانی

میزان زکات فطره و دیه روزه ماه مبارک رمضان از سوی دفتر آیت الله علوی گرگانی اعلام شد.

به گزارش دفتر آیت الله علوی گرگانی، زکات فطره امسال بر اساس قوت غالب (سه کیلوگرم برای هر نفر) گندم (9000 تومان (9000 تومان)، میانگین قیمت برنج خارجی 24000 تومان، برنج ایرانی 60000 تومان. تومان (60000 تومان)) اعلام شده است.

مردم در انتخاب هر یک از آنها آزادند. روزه غیر عمد (هر روز) 2500000 تومان است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود همچنین روزه عمدی (هر روز) 300000 تومان می باشد.

بیشتر بخوانید  بزرگترین گل دنیا با بوی بسیار بد + عکس

میزان فطرت بر اساس فتاوای آیت الله صانعی

مقدار زکات فطره حدود سه کیلوگرم گندم، جو، خرما، کشمش و همچنین برنج است که امروزه قوت غالب است و کافی است قیمت هر یک از آنها را به قیمت بازار همان محل بپردازید. و اکنون قیمت سه کیلوگرم گندم در اکثر شهرهای ایران تقریباً 10000 تومان (ده هزار تومان) و قیمت برنج سه کیلوگرمی 45000 تومان (چهل و پنج هزار تومان) است که پرداخت ویژه ای را به همراه داشته است. تبرئه

مقدار فدیه طعام تقریباً هفتصد و پنجاه گرم است که در آن فدیه یا فدیه منحصراً باید به فقرا با نان و غلات و غیره داده شود و قیمت آن کافی نیست. مگر اینکه پولی به او بدهد تا به طور قانونی غذا درست کند و اعتماد به نفس تهیه آن را داشته باشد. مبلغ آن (قیمت گندم) در سال 1398 برای مصالحه غیرعمد تقریباً 2500 تومان (دو هزار و پانصد تومان) و بازخرید عمدی (معادل 60 روز) 150000 تومان (یکصد و پنجاه هزار تومان) است.

کمیت غریزی بر اساس فتاوای آیت الله وحید خراسانی

در پی سؤالات مکرر مؤمنان از دفتر آیت الله وحید خراسانی درباره میزان زکات فطره در ماه مبارک رمضان سال 1440، ایشان میزان زکات فطره هر نفر را سه کیلوگرم گندم دانستند که مؤدی آن را پرداخت می کند. می تواند با توجه به قیمت گندم در جای خود دا پلاتی محاسبه کند.

از آنجایی که قیمت گندم در برخی شهرها کیلویی 4000 تومان است، دفتر معظم له فطریه به ازای هر نفر 2 تومان دریافت می کنند.

مومنین در صورت داشتن سوال می توانند با شماره 02537475 دفتر کوم تماس بگیرند.

در مسأله 2031 توضیح مصرف زکات فطره چنین است: معروف است که مصرف زکات فطره، مصرف زکات المال است (چاپ 1942)، اما احتیاط واجب آن است. فقیر و این بیچاره شیعه باید دوازده ساله باشد. مگر اینکه مؤمنی پیدا شود که در این صورت می توان آن را به ظالم داد.

میزان فطرت بر اساس فتاوای آیت الله شبیری زنیان

مکلف به پرداخت زکات فطره باید برای خود و کسانی که آن را نمی خورند، یک مثقال (تقریباً 3 کیلوگرم و 600 گرم) از غذاهای رایج محله خود (مانند گندم، برنج و …) را بپردازد. مبلغی که باید به فقرا (که سخت تر از فقرا زندگی می کنند) داده شود.

دفتر آیت الله شبیری زنجان برای فطریه هر نفر 10 هزار تومان به قیمت گندم تعیین کرده است.

بازخرید ناخواسته افطار برای هر روز، رژیمی است (حدود 900 گرم در هر گندم) که در صورت قطعیت می توان به فقرا داد تا از طرف مالیات دهنده برای خود این مقدار غذا را خریداری کنند.

دفتر آیت الله شبیری زنانی مبلغ 2500 تومان برای استخرای افطاری غیر عمد و مبلغ 150000 تومان برای افطاری عمدی هر روز تعیین کرده است.

از آنجایی که قیمت گندم و برنج در شهرهای مختلف ممکن است کمی متفاوت باشد، مؤمنان می توانند معادل این مبالغ را با توجه به قیمت محل سکونت محاسبه و پرداخت کنند.

کسى که نماز عید فطر را مى خواند باید قبل از نماز عید فطره بدهد یا براى این کار کنار بگذارد، ولى اگر نماز عید را نخواند باید تا عصر همان روز زکات فطره را بپردازد یا کنار بگذارد. عید فطر.

بیشتر بخوانید  مبلغ وام دانشجویی در سال 1377

کمیت غریزی بر اساس فتوای آیت الله صافی گلپاژگانی

مؤمنان باید معادل یک صاع (3 کیلوگرم) گندم یا برنج را به عنوان نیروی غالب زکات فطره بپردازند. آشتی ناخواسته، برای هر روز، یک راه (حدود 750 گرم) غذایی مانند گندم است. فدیه عمدی، برای هر روز افطار عمدی، اطعام شصت فقیر که هر کدام یک مد (حدود ۷۵۰ گرم) غذا مانند گندم می پردازند. از آنجایی که قیمت گندم و برنج در شهرهای مختلف متفاوت است، روزه داران عزیز با توجه به قیمت محل سکونت، معادل مبالغ اعلام شده را محاسبه و پرداخت کنند.

کمیت غریزی بر اساس فتاوای آیت الله باجت زنجانی

زکات فطره یکی از واجباتی است که در امت اسلامی پیرامون آن اختلافی وجود ندارد و روایات خیرخواهانه وارد شده از طریق شیعه و سنی حکایت از واجب بودن آن دارد و همه ساله بر همه مالیات دهندگان با توجه به شرایطی که در بحث عملی ذکر شده است. فقیر.

در مورد زکات فطره روایات متعددی از اهل بیت(ع) وجود دارد که آثار فراوانی دارد، از جمله حفظ و نجات انسان از مرگ ناگهانی در آن سال.

مقدار غریزه واجب برای هر فرد سه کیلوگرم قوت غالب است و این قوت غالب در افراد مختلف متفاوت است. به عنوان مثال افرادی که در طول سال برنج بیشتری مصرف می کنند بهتر است به ازای هر نفر سه کیلوگرم برنج یا معادل آن پرداخت کنند یا اگر در طول سال گندم بیشتری مصرف می کنند بهتر است سه کیلوگرم گندم یا معادل آن بپردازند. قیمت قیمت..

مؤدیان در صورت شناخت فقیر و نیازمندان مؤمن جامعه که می توانند همسایه، اقوام و آشنا هم باشند، می توانند زکات فطره یا معادل آن را به آنها بدهند و در غیر این صورت به مرجع تقلید خود بدهند. هزینه های آن

لازم به توضیح است که به گفته آیت الله باجت زنجانی برای حفظ کرامت افراد می توان زکات فطره را به آنها داد و زکاتی به این مقدار و یا مواد ذکر نشده است.

زکات فطره سال 98

  • شماره شماره 1382: شخصی که در عصر عید فطر بالغ و عاقل است و بیهوش و فقیر و برده نیست باید نان خود و کسانی را که از غذای او می خورند تأمین کند، می گویند وزن هر نفر حدود سه کیلوگرم غذای معمولی است. در شهرش غذا بدهد، مانند گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و اگر به جای آن پول بدهد کافی است و مواظب باشید از غذایی که در شهر او رایج نیست نخورید. گندم یا جو، خرما یا کشمش.
  • سؤال 1383: کسى که مخارج سال خود و خانواده اش را ندارد و شغلى ندارد که بتواند مخارج سال او و خانواده اش را تأمین کند، فقیر است و زکات فطره بر او واجب نیست.
  • سوال شماره 2005: کسانی که خود را نان آور خانه خود می دانند در شب عید فطر، چه پیر و جوان، چه مسلمان و چه کافر، چه مکلف به پرداخت مخارج خود باشند چه نباشند، چه در شهر خود باشند و چه نباشند، باید فطره پرداخت کنند. در شهر دیگری
  • سؤال 1385: شخصی که نان آور خانه او است و در شهر دیگری است، اگر برای پرداخت هزینه فیلتر از ملک خود وکیل شود، در صورت اطمینان از پرداخت هزینه فیلتر، نیازی به پرداخت فیلتر خود ندارد.
  • چاپ 1386: فطره میهمانی که قبل از غروب عید فطر وارد می شود و شب نزد او می ماند و نان او را می خورد، اگر چه موقّت باشد، بر او واجب است.
  • مسأله 2008 ـ فطره مهمانى كه بعد از غروب عيد فطر داخل مى شود، اگر غذا حساب شود، احتياطاً واجب است وگرنه واجب نيست و دعوت كننده به شكستن آن، واجب است. . روزه او در شب عید غذا نیست و فطره او رئیس نیست.

آشتی برای سال 1998

  • سؤال 1660: کسى که روزه ماه مبارک رمضان بر او واجب است، باید غلام را رها کند یا دو ماه به ترتیبى که در مسأله زیر آمده روزه بگیرد یا شصت فقیر را طعام دهد یا به هر کدام ده برابر آن اطعام کند. گندم یا جو و امثال آن را بدهد و اگر برایش مقدور نیست اگر چه بتواند فقیر را سیر کند و اگر نتواند طعام دهد باید استغفار کند، اگر چه مثلاً. ، یک بار می گوید که خدا می بخشد و احتیاط واجب آن است که هر وقت بتواند برای مصالحه بدهد.
  • سؤال 1661: کسى که مى‌خواهد دو ماه روزه رمضان را اعاده کند، باید سی و یک روز پشت سر هم این کار را بکند، و اگر مابقی روزه ماه مبارک رمضان نباشد، اشکال ندارد.
  • سؤال 1662: کسى که مى‏خواهد دو ماه روزه ماه مبارک رمضان را فدا کند، نباید از سی و یک روزى شروع کند که به عنوان عید قربان حرام است.
  • شماره شماره 1370: کسى که در عصر عید فطر بالغ و عاقل و بیدار است و فقیر و برده کسى نیست، باید مراقب خود و کسى باشد که نان او هر کدام حدود سه کیلو است. گندم، جو، خرما یا انگور خشک. یا برنج یا ذرت و امثال آن را به مستحق بدهند، پس اگر یکی از اینها پرداخت، بس است.
  • سؤال 1992: کسى که مخارج سن خود و خانواده اش را ندارد و شغلى که بتواند مخارج عصر خود و خانواده او را تأمین کند ندارد، فقیر است و زکات فطره بر او واجب نیست.
  • چاپ 1993: مرد باید در شب عید فطر به کسانی که نان آور او محسوب می شوند فطره بدهد. چه پیر و جوان، چه مسلمان و چه کافر، چه در شهر خود و چه در شهر دیگر، موظف به پرداخت مخارج خود هستند یا نه.
  • سؤال 1994: اگر شخصی که نان آور خانه او است و در شهر دیگری است، متعهد به پرداخت هزینه فیلتر خود از ملک خود باشد، در صورت اطمینان از پرداخت هزینه فیلتر، نیازی به پرداخت هزینه فیلتر خود ندارد.
  • چاپ سال 1374: موظف است مهمانی را که قبل از غروب عید سعید فطر با رضایت صاحبخانه وارد می شود و نان آور او محسوب می شود، وارد شود.
  • چاپ سال 96 فطریه مهمانی است که قبل از غروب ماه مبارک رمضان بدون رضایت صاحبخانه وارد می شود و مدتی پیش او می ماند و آن فطره ی کسی است که مجبور به پرداخت هزینه هایش شده است. .
  • فطره سال 1376 مهمانی که بعد از غروب عید فطر وارد می شود، بر صاحبخانه واجب نیست، هرچند قبل از غروب آفتاب او را دعوت کرده و در خانه اش افطار کرده است.


بیشتر بخوانید  بازیگر جذاب آوجه باران و حیوانات چند صد میلیونی اش تابا خانم!

دیدگاهتان را بنویسید