داستان پنبه ملایم چیست؟


پنبه ملایم

دلگرم کننده: اخباری مبنی بر استفاده از نخ و پنبه به جای گوشت قرمز در تولید حلیم در سطح شهر منتشر شد که بلافاصله از سوی مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی تکذیب شد.

اما پس از رد شایعات، شکایات متعددی مبنی بر استفاده از نخ و پنبه در تولید حلیم به سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گزارش شد و مسئولان را بر آن داشت تا چندین تیم را به مراکز تولیدی و تولیدی حلیم در این شهر اعزام کنند. تهران بزرگ موضوع را بررسی کنید.

در این خصوص حسین ایزدی رئیس گشت زندانهای استان تهران گفت: بازرسان سازمان تعزیرات با دریافت گزارشی مبنی بر استفاده از نخ و پنبه به جای گوشت در تهیه حلیم، به محل مورد نظر مراجعه کردند. ، برای بررسی موضوع اعزام شدیم.

وی افزود: پس از بررسی های انجام شده توسط کارشناس سازمان نظام پزشکی مشخص شد که در حلیم تهیه شده نخ یا پنبه وجود ندارد و این موضوع رد شد.

ایزدی گفت: پس از رد موضوع توسط کارشناس بهداشت، مقداری گوشت قرمز خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولیدی حلیم در تهران تحویل دادیم و از وی خواستیم با حضور خود از این گوشت برای تهیه حلیم استفاده کند.

وی افزود: پس از تهیه حلیم با گوشت مورد نظر، کارشناس سازمان بهداشت پس از بررسی حلیم تهیه شده، تشخیص داد که گوشت حلیم مانند پنبه بوده و تقریبا مشابه مواردی است که شهروندان به تعزیرات حکومتی اعلام کرده اند. ” .” شکایت کرد.

رئیس کل تعزیرات استان تهران درباره پخت مجدد حلیم با گردن گوسفندی گفت: بعد از اینکه برای دومین بار حلیم را تهیه کردیم، دوباره دیدیم که گوشت حلیم پنبه شده است. این را کارشناس سازمان بهداشت تایید کرده است.»

بیشتر بخوانید  مراسم آشتی با درگیری مسلحانه به پایان رسید!

وی دلیل پنبه شدن گوشت قرمز در حلیم را بیان کرد: پس از تماشای این صحنه; یک کارشناس سازمان بهداشت دلیل قرمز شدن گوشت قرمز در حلیم را وجود پروتئینی به نام گلوتن عنوان کرد.

ایزدی با بیان اینکه در تهیه حلم باید دائما مواد آن مخلوط شود، خاطرنشان کرد: به این ترتیب آب به حلم برمی گردد و به دلیل وجود گلوتن در گندم و ترکیب آن با گوشت قرمز، گوشت پنبه ای می شود. و مصرف کننده فکر می کند که در تهیه حلیم به جای گوشت قرمز از پنبه استفاده شده است.


دیدگاهتان را بنویسید