طریقه درست کردن خوشمزه ترین پسته پلو


طرز تهیه پسته پلو; غذای اصیل ایرانی

پسته پلو یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که مدت هاست به فراموشی سپرده شده است.

مواد لازم برای تهیه پسته پلو

  • برنج: 3 تا 4 پیمانه
  • مغز پسته تازه: ۲ وعده
  • شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران پخته: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن: به اندازه کافی

  پسته پلو

طرز تهیه پسته پلو

فاز اول
برای تهیه پسته پلو ابتدا برنج را در یک کاسه آب بریزید سپس ۱ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید برنج خیس بخورد. به خاطر داشته باشید که اگر برنج شما تازه است، نیازی نیست آن را برای مدت طولانی خیس کنید.

فاز دوم
در این مرحله شرپا مناسب را تا نصف آب پر کنید، سپس روی حرارت قرار دهید، پس از به جوش آمدن آب، 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق چایخوری نمک به آب در حال جوش اضافه کنید.

سطح سوم
حالا برنج خیس خورده را با تخمه پسته به شرپا اضافه کنید و صبر کنید تا آب دوباره بجوشد. زمانی که آب به نقطه جوش رسید کف را با قاشق روی سطح آب جمع کرده و دور بریزید.

باید بخوانید:

مرحله چهارم
حالا اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزد. بعد از 8 دقیقه چند دانه برنج را زیر دندان تست می کنیم، اگر اطراف برنج کاملا نرم و هسته آن کمی سفت شد می توانیم برنج را آبکشی کنیم.

مرحله پنجم
در این مرحله داخل شرپایی که برای تهیه پسته پلو در نظر گرفته بودیم کمی روغن میریزیم سپس به دلخواه ته شرپا از سیب زمینی خلال شده یا نان لواش استفاده میکنیم و ته شرپا میچینیم.

بیشتر بخوانید  نکاتی که باید در پختن برنج رعایت کنید

مرحله ششم
در این مرحله کمی مخلوط برنج و پسته کف قابلمه بریزید و سپس کمی شوید خشک روی برنج بریزید. به همین ترتیب همه مواد را داخل شرپا بریزید سپس زعفران پخته شده را در آن ریخته و برنج را پهن کنید.

مرحله هفتم
حالا آتش آبپاش را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و قابلمه را روی آتش آبپاش قرار دهید تا پسته پلو به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزد. در آخر پسته پلو را با مرغ یا ماهیچه سرو کنید.


دیدگاهتان را بنویسید