خواص لوبیا لیما و مهمترین مزایای درمانی و دارویی آن


خواص لوبیا لیما

لوبیا لیما لوبیاهای عروسی سرشار از مواد مغذی هستند و منبع عالی بسیاری از مواد مغذی مهم از جمله فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

یک فنجان (170 گرم) لوبیا پخته حاوی مواد مغذی زیر است:

  • کالری: 209
  • پروتئین: 12 گرم
  • چربی: 0.5 گرم
  • کربوهیدرات: 40 گرم
  • فیبر: 9 گرم
  • منگنز: 92 درصد نیاز روزانه
  • مس: 58 درصد نیاز روزانه
  • منیزیم: 30 درصد نیاز روزانه
  • آهن: ۲۳ درصد نیاز روزانه
  • پتاسیم: ۲۱ درصد نیاز روزانه
  • تیامین: 20 درصد نیاز روزانه
  • ویتامین C: حدود 19 درصد نیاز روزانه
  • ویتامین B6: حدود 19 درصد نیاز روزانه
  • فسفر: 18 درصد نیاز روزانه

فواید لوبیا لیما

لوبیاها به ویژه سرشار از منگنز هستند که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و نقش کلیدی در متابولیسم بدن ایفا می کند، همچنین در هر وعده مقدار مناسبی مس را فراهم می کند که از سلامت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد مغز حمایت می کند. او کار می کند.
علاوه بر این، لوبیاهای عروسی سرشار از منیزیم هستند، ماده معدنی که بدن شما برای تولید انرژی و سنتز DNA به آن نیاز دارد.
باقلا گیاهی کوهستانی با نام علمی Phaseolus lunatus است. این گیاه سال ها رشد می کند و معمولاً به عنوان محصول یک ساله استفاده می شود. دو نوع مختلف ورق لوبیا وجود دارد که در اندازه های مختلف وجود دارد. از نظر نوع رویش، دو نوع مختلف از لوبیا لیما را می توان به صورت بوته ای یا وینی پرورش داد. لوبیا لیما خواص و فوایدی برای بدن دارد.

بیشتر بخوانید  سمبوسه آسیایی با سالسای بادام زمینی و خیار

باید بخوانید:

نوع درختچه به طور متوسط ​​دانه های ریز تولید می کند و حدود سه سانتی متر رشد می کند که به نام بچه قلع نیز شناخته می شود. گاهی به آن لوبیا کره ای نیز می گویند. نوع انگور این گیاه دانه های درشتی می دهد که معمولاً چهار سانتی متر ارتفاع دارند و به راحتی در دسته لوبیا لیما قرار می گیرند. بیشتر دانه‌های قلع بزرگ نسبت به دانه‌های کوچک رشد و بلوغ طولانی‌تری دارند. هر دو نوع قلع لوبیا روغنی و پفکی هستند و به دلیل بافت کره ای به آنها لوبیا کره ای می گویند. لوبیا لیما طعم دلپذیر و شیرینی دارد.

استفاده از حبوبات به دو صورت است: در روش اول لوبیا را می چینند و زمانی که رسیده استفاده می کنند و در روش دوم می گذارند تا خشک شود. لوبیا لیما که در اصل از آمریکای مرکزی است، به سه شکل مختلف موجود است: منجمد، کنسرو شده یا خشک.

  خواص لوبیا لیما چیست؟

خواص دارویی و درمانی لوبیا لیما

  1. لوبیا لیما حاوی فیبر است که به هضم غذا کمک می کند. این لوبیا همچنین برای حفظ سطح قند خون و کاهش کلسترول مفید است.
  2. لوبیا لیما سرشار از منیزیم است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
  3. لوبیا لیما منبع عالی مولیبدن است، یک ترکیب معدنی برای سوزاندن سولفیت. بنابراین، لوبیا لیما به از بین بردن حساسیت به سولفیت کمک می کند.
  4. لوبیا لیما منبع خوبی از انرژی است.
  5. لوبیا لیما محتوای آهن را اضافه می کند.
  6. لوبیا لیما کم چرب است و کالری بسیار کمی دارد. بنابراین برای افرادی که می خواهند لاغر شوند غذای مفیدی است.
  7. لوبیا لیما منبع ضروری منگنز معدنی است. منگنز تولید آنتی اکسیدان ها را در بدن افزایش می دهد، تولید رادیکال های آزاد را که در غیر این صورت به بدن آسیب می رساند را از بین می برد و منجر به تولید انرژی بیشتر در بدن می شود.
  8. لوبیا لیما منبع خوبی از پروتئین است.
  9. لوبیا لیما منبع خوبی از فولات است که برای سنتز سلولی و تقسیم سلولی مورد نیاز است. مصرف کافی فولات در دوران بارداری، زایمان و شیردهی نیز از ایجاد نقص لوله عصبی در نوزاد جلوگیری می کند.
  10. لوبیا لیما حاوی مقادیر اندک اما مفید ایزوفلاون است که خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
  11. لوبیا لیما خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.
  12. لوبیا لیما حاوی مس است. مس به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از بدن در برابر بیماری های مختلف، آسیب سلولی و تعدادی دیگر از مشکلات سلامتی محافظت می کند.
بیشتر بخوانید  طرز تهیه فرنی فوق العاده لذیذ و خوشمزه با ۴ روش متفاوت


دیدگاهتان را بنویسید