بیماری هرپس
هرپس یک بیماری مقاربتی رایج است که اکثر افرادی که به آن مبتلا هستند حتی نمیدانند که چنین بیماری دارند. هیچ درمانی برای هرپس وجود ندارد اما راهکار هایی وجود دارد که میتواند شدت علائم این بیماری را کاهش داده و از انتقال آن به افراد دیگر جلوگیری نماید. پیشنهاد میکنم حتما با ادامه این مقاله همراه مجله اینترنتی دلگرم باشید.
علائم هرپس
هرپس اغلب هیچگونه علائم خاصی ندارد. زمانی که علائمی مشاهده شود ممکن است تاول هایی در اطراف آلت تناسلی یا مقعد مشاهده شود. اولین سری که زخم های ناشی از هرپس بروز میکنند خیلی بد است. افرادی که دچار هرپس هستند ممکن است که چند هفته یا چند ماه بعد از اولین سری زخم ها، زخم های دیگری را نیز تجربه کنند. این سری زخم های بعدی شدت خیلی کمتری دارند، سریعتر بهبود پیدا میکنند و کمتر نیز اتفاق میافتند.
درمان هرپس
هیچ درمانی برای هرپس وجود ندارد اما دارو های ضد ویروسی وجود دارند که میتوانند دوره زمانی بروز زخم ها را کوتاه تر کنند. البته اثرات این دارو ها تا زمانی باقی میماند که مریض به استفاده از آن ها ادامه دهد. استفاده از دارو های ضد ویروسی که دکتر تجویز میکند بصورت روزانه، احتمال انتقال این بیماری به شریک جنسیتان را کاهش میدهد.
ملاحظات
استفاده از کاندوم شانس انتقال هرپس از فردی به فرد دیگر را کاهش میدهد اما 100 درصد موثر نیست. اگر هر کدام از زوجین در نواحی تناسلی زخم مشاهده میکنند، باید تا زمان رفع کامل آن از هرگونه رابطه جنسی اجتناب کنند. زمانی که زخم ها هنوز کاملا بهبود پیدا نکرده و مشاهده میشوند، احتمال انتقال هرپس خیلی بیشتر است.
پیشگیری از هرپس
استفاده از سد دندانی (نوعی پوشش پلاستیکی نازک که بر روی دندان قرار داده میشود) و کاندوم های مرغوب و مقاوم میتواند به کاهش ریسک انتشار عفونت کمک شایانی داشته باشد. اما باید بدانید که به دلیل اینکه بیماری هرپس از طریق تماس پوست به پوست منتقل میشود، سد دندانی و کاندوم در عین حالی که ریسک مبتلا شدن را پایین میاورند، بطور کامل و 100 درصد نمیتوانند در برابر این بیماری مقاومت کنند.
تصاویر هرپس
امیدوارم از این مطلب راضی بوده و بیماری هرپس را شناخته باشید. شما میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را از طریق قسمت کامنت ها با ما در میان بگذارید. همراه مجله اینترنتی دلگرم باشید.