معرفی شربت استئو جویس (Osteo Juice)



موارد مصرف و عوارض جانبی شربت استئو جویس


شربت استئو جویس یوروویتال می تواند در پیشگیری از کمبود کلسیم در بدن موثر باشد. ویتامین D موجود در آن نیز در افزایش میزان جذب کلسیم و تحریک نفوذ آن به استخوانها موثر است. ترکیبات موجود در شربت استئو جویس باعث تقویت استخوان ها و مفاصل شده و در انقباض عضلات و تحرک موثر خواهد بود.


موارد مصرف شربت استئو جویس


  • بهبود رشد و تقویت استحکام استخوان ها و دندان ها

  • تقویت عملکرد عضلات و مفاصل بدن


ویژگی های محصول شربت استئو جویس


  • بهبود رشد

  • تشکیل ماتریکس لازم جهت شکل گیری استخوان ها

  • بهبود رشد و تقویت استحکام استخوان ها و دندان ها

  • تقویت عملکرد عضلات و مفاصل بدن

  • کمک به کاهش فشار خون ناشی از حاملگی در خانم های باردار

  • موثر در انقباض عضلات و تحرک، تنظیم سیستم عصبی بدن


نحوه استفاده شربت استئو جویس


کودکان 1 تا 7 سال: روزانه 1 قاشق مرباخوری (5 سی سی)

کودکان 7 تا 13 سال: 1 قاشق مرباخوری (5 سی سی) 2 بار در روز

افراد 13 سال به بالا: 1 قاشق مرباخوری (5 سی سی) 3 بار در روز


استئوجویس


شرح مزایای شربت استئو جویس


کلسیم، مهمترین ماده معدنی جهت ساخته شدن اسکلت و استخوانهای قوی به شمار می آید و برای داشتن دندانهای سالم و عملکرد سلولها و عضلات بدن مورد نیاز است. خصوصاً خانمها، نوجوانان در مرحله رشد، افراد مسن، خانمهای باردار یا در دوران شیردهی، میزان نیاز بدن به کلسیم افزایش می یابد.


کلسیم:

بدن انسان به کلسیم بیشتری نسبت به سایر مواد معدنی، نیاز دارد.حداقل 99 % کلسیم بدن در استخوانها و دندانها یافت می شود و باعث افزایش استحکام و سختی آنها می گردد. باقیمانده 1 % کلسیم بدن در خون، عضلات و اعصاب یافت می شود و نقش مهمی را در تنظیم عملکرد فیزیولوژیکی بدن ایفا می کند. کلسیم یک عنصر سفید و متالیک می باشد. کلسیم در بدن به صورت ترکیبات متنوع مانند کربنات کلسیم، فسفات کلسیم، فلورید کلسیم و سولفات کلسیم دیده می شود. میزان زیاد چربی، اسید اگزالیک و اسید فیتیک موجود در غذا می تواند مانع از جذب مناسب کلسیم در بدن گردد.


کلسیم جهت رشد مناسب جنین، سلامت طبیعی مادر طی دوران بارداری و شیردهی و ترشح شیر مادر مورد نیاز است. کلسیم موجب تسریع مراحل ترمیم و کنترل مکانیسم هدایت در بافتهای عصبی شده در نتیجه انتقال پیام سریعتر انجام می گیرد. کلسیم دراستفاده مناسب فسفر و ویتامینهای D,C,A موثر بوده و افرادیکه دچار کمبود کلسیم می باشند، رنگ پریده به نظر می رسند، زود خسته می شوند و تنبل می باشند. کمبود کلسیم باعث ایجاد تغییرات در استخوانها و عضلات می گردد. افرادیکه دچار کمبود کلسیم می باشند، نسبت به سرمای هوا حساس ترهستند . زودترعصبی می گردند و از اختلالات ذهنی رنج می برند. عرق اطراف سر حتی در هوای سرد، مهمترین علامت کمبود کلسیم در تمامی سنین می باشد. کمبود کلسیم می تواند باعث ایجاد خلل و فرج در استخوان، شکننده شدن استخوانها، تخریب دندانها، تحریک قلب، کرامپهای عضلانی، بی خوابی و تحریک پذیری گردد.


کودکانی که از ماردان دچار کمبود کلسیم متولد می شوند، معمولا از کمبود کلسیم رنج می برند. در اینگونه کودکان کمبود کلسیم، در صورت عدم دریافت کلسیم، پروتئین ها،مواد معدنی و ویتامینها به صورت شیر، میوه های تازه و سبزیجات، وخیم تر می گردد. کمبود کلسیم باعث کاهش اشتها می گردد و در صورتیکه به اجبار غذا داده شوند، ممکن است موجب خروج تمامی غذا و شیر گردد.


در کودکانی که دچار کمبود کلسیم می باشند دندان به سختی و کم در آمده و این افراد دارای گردن و سرهای بزرگ هستند.


کمبود کلسیم باعث کاهش مقاومت بدن در کودکان شده و این کودکان به راحتی در معرض عفونتهای گوارشی و تنفسی قرار می گیرند. کمبود کلسیم در دختران جوان باعث ایجاد تأخیر در بلوغ جنسی، قاعدگی نامنظم، خونریزی زیاد، درد شکمی، آنمی و کاهش وضعیت دفاعی بدن در مقابل عفونتها می گردد. در موارد دریافت میزان ناکافی کلسیم طی بارداری، تکامل جنین با کاهش ذخیره کلسیم از استخوانها ادامه می یابد ولی این مادران همیشه از زایمان سخت رنج می برند. خونریزی، کاهش شیر مادر، کاهش حافظه و طولانی شدن مدت زمان بارداری معمولترین علایم کمبود کلسیم بعد از تولد کودک می باشند.


منیزیم :

تمامی بافتهای بدن دارای میزان کمی از منیزیم می باشند. بدن یک انسان بالغ دارای 10 گرم از این عنصر معدنی می باشد و میزان بیشتر منیزیم در استخوانها به صورت ترکیب با فسفات و کربنات وجود دارد. حدود یک پنجم منیزیم موجود در بدن در بافتهای نرم درون سلولها، جائیکه به طور موثری به پروتئین اتصال می یابد یافت می شود. به نظر می رسد استخوانها مسئوول تأمین منابع این عنصر معدنی در موارد کمبود آن در بدن می باشند. منیزیم عنصر سفید نقره ای- روشن و متالیک می باشد. منیزیم باعث ایجاد حس آرامش و خنکی در ماههای گرم تابستان می گردد.دریافت دیورتیکها (داروهای ادرار آور) و الکل باعث از بین بردن تأثیر منیزیم می گردد. جذب فعال این عنصر معدنی در قسمت ائلیوم روده کوچک صورت می گیرد.


منیزیم با کلسیم رقابت می کند و باعث کاهش میزان جذب کلسیم از روده می گردد. هورمون پاراتیروئید( پاراتورمون) که باعث کنترل میزان سرمی کلسیم می گردد، تأثیر مشابهی بر منیزیم دارد.


روی :

میزان نیاز بدن به عنصر روی کم می باشد، ولی تأثیر آن در رشد و حفظ سلامتی بدن حتی در دوران قبل از تولد قابل توجه است،.روی در میزان کم در تمامی بافتها وجود دارد. میزان روی استخوانها، دندان و لوزالمعده کمی بیشتر از سایر بافتهای بدن می باشد.

روی یک عنصر سفید – آبی رنگ و فلزی بوده و در بدن اغلب، به صورت ترکیب با سایر اجزا تشکیل دهنده بدن انسان دیده می شود. میزان جذب روی در بدن به وسیله فیبرها، کلسیم، مس، فیتات و فسفات به دفعات کاهش می یابد. بر خلاف آن اسیدهای آمینه و پپتیدها، باعث افزایش میزان جذب روی در بدن می گردند. حدود 99 درصد کل روی بدن در سلولها وجود داشته و مابقی آن در پلاسما و مایع خارج سلولی یافت می شود. دفع روی اکثرا از طریق ترشحات لوزالمعده و روده انجام می گیرد. روی جهت حفظ سلامت پوست، مو، بهبود ترمیم زخمها و بارداریهای موفق مورد نیاز می باشد. روی نقش حیاتی در حفاظت از بدن در برابر بیماریها و عفونت ایفا می نماید.


همچنین روی جهت انتقال ویتامین A به شبکیه مورد نیاز می باشد.ازگذشته تا کنون ثابت شده است که رشد و بلوغ جنسی بدن در کنارعوامل دیگر وابسته به روی می باشد. روی باعث تسریع بهبود زخم های مزمن ودیگر زخمها می گردد. بیمارانی که دارای میزان کم روی در پلاسما می باشند، هفته ها تحت درمان با کورتیکواستروئیدها قرار می گیرند. به نظر می رسد که مصرف روی در درمان آکنه در بیماران نیز تأثیر داشته باشد.ثابت شده است که روی در درمان ادم نیز نقش دارد. مصرف مکملهای غذایی حاوی روی در بسیاری از افراد با مشکلات پوستی، سودمند واقع شده است. مصرف روی در مواردی چون بزرگ شدن غده پروستات می تواند کمک کننده باشد. روزانه حدود ۳۰ میلی گرم روی جهت درمان این اختلالات بایستی مورد استفاده قرار گیرد. گزارش شده است کمبود روی در رژیم غذایی باعث ایجاد آنمی، تأخیر در رشدو تأخیر در بلوغ جنسی می گردد. وجود لکه های سفید بر روی ناخنها، نشانگر عدم جذب مناسب روی موجود در رژیم غذایی می باشد. مصرف مولتی ویتامین حاوی روی می تواند در این مورد کمک کننده باشد.


ویتامین D :

ویتامین D را معمولا با نام ویتامین نور خورشید نیز می خوانند. رشد و حفظ استخوانهای نرمال به طور وسیعی به این ویتامین وابسته است. ویتامین D یک نوع ویتامین محلول در چربی محسوب می شود که جهت حفظ متابولیسم طبیعی کلسیم مورد نیاز است. تولید ویتامین D3 (کوله کلیسفرول) در پوست انسان بواسطه تابش نور خورشید کافی نبوده و نیاز هست تا مقادیر مورد نیاز از طریق منابع غذائی نیز تامین گردد.

ویتامینD، ضروری ترین ویتامین جهت پیشگیری ازبیماری ریکتز می باشد که یک بیماری شناخته شده ناشی از کمبود ویتامینD است که کودکان را مبتلا کرده و با نقص در تشکیل استخوان، اختلال در استفاده از کلسیم در بدن، ضعف و تنبلی همراه می باشد. مشخص ترین علامت آن، نقص در کلسیفیه شدن استخوانها می باشد. کمبود ویتامین D باعث ایجاد تخریب دندانها، پیوره، همچنین باعث ایجاد ضعف عضلانی، ضعف بدنی، کاهش جذب مینرالها، پیری زودرس می گردد.


ویتامین D در جذب کلسیم، فسفر و سایر مواد معدنی در مجاری گوارشی نقش داشته وجهت حفظ عملکرد غده پاراتیروئید که تنظیم کننده میزان کلسیم در بدن می باشد نیز مورد نیاز است. ویتامینD، در دوران کودکی و نوجوانی جهت تشکیل استخوان ها و دندانهای سالم مورد نیاز است. مصرف میزان کافی ویتامین D در دوران بارداری باعث ایجاد اثرات سودمند برای مادر و تکامل مناسب کودک می گردد.


شربت استئوجویس


هشدار شربت استئو جویس


  • در صورت بارداری و یا شیردهی، قبل از مصرف استئو جویس این فرآورده با پزشک خود مشورت نمایید.

  • این فرآورده جهت تشخیص، درمان و یا پیشگیری از بیماری نمی باشد.

  • پس از باز نمودن در بطری استئو جویس حتما داخل یخچال نگهداری شود.

  • قبل از مصرف بطری استئو جویس را به خوبی تکان دهید.


شرايط نگهداري شربت استئو جویس


دور از دسترس اطفال و در جاي خشک و خنک نگهداري شود.


divider


بیشتر بخوانید:


موارد مصرف و عوارض شربت کلسی کر


مزایای مصرف شربت کلسی رام (calciram)


فواید مصرف و عوارض شربت آکوامارين (AquaMarine ۲in۱ Syrup)


divider


گردآوری توسط بخش سلامت


مجله دلگرم


بیشتر بخوانید  طرح تحول نظام سلامت تا رسیدن به نقطه مطلوب ادامه دارد

دیدگاهتان را بنویسید