روحالله رحمانی کیست؟
روحالله رحمانی متولد 1360 و بزرگ شده اهایوی آمریکاست، رحمانی مدرک دکترای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را از دانشگاه واشنگتن سنت لوییس دارد. وی سابقه مدیریت در شرکتهای مایکروسافت و آمازون را در کارنامه فعالیت خود دارد .
آقای رحمانی چند سالیست که به ایران نقل مکان کرده و در حال حاضر در سمت معاون نوآوری دیجیکالا و مدیر و موسس دیجیکالانکست مشغول به کار است.
روحالله رحمانی همچنین داماد غلامعلی حدادعادل ( همسر آزاده حداد عادل) می باشد.
آقای رحمانی در آبانماه سال 95 بعد از دو ماه فعالیت در وزارت ارتباطات به دلیل قانون مدیریت خدمات کشوری (منبع بکارگیری 2 تابعیتیها در پستهای دولتی)، از مدیرکلی دفتر امور نوآوری و حمایت از سرمایهگذاری این وزارتخانه استعفا کرد.
یکم مهر سال 96، رسانهها با خبر شدند که رحمانی بعد از کنارهگیری از پست دولتیاش در وزارت ارتباطات، مسوول بخش جدیدالتأسیس «نوآوری و توسعه» در اپراتور دوم (ایرانسل) شده است.
روحالله رحمانی یکی از مدیران پروژه موتور جستجوی بینگ مایکروسافت و از مدیران پیادهساز معماری هوش مصنوعی در زمینه طبقهبندی اتوماتیک کالاهای آمازون است که به ترتیب در هر کدام از این کمپانیها 2.5 و 2 سال فعالیت کرده است.
رحمانی به واسطه پدر و مادر ایرانی خود با کشورمان آشنایی به نسبت کاملی دارد و زمانی او پایبند ایران میشود که به واسطه یک رابطه فامیلی اقدام به ازدواج با آزاده حداد عادل می کند و همین موضوع باعث تغییر روند زندگی او از سیاتل تا تهران میشود.
آقای رحمانی در مصاحبه ای با تسنیم خود را اینگونه معرفی میکند:
من متولد آمریکا و بزرگشده این کشور هستم. دوران مهد کودک تا دکترا و نهایتاً کارم در بخش صنعت را هم در همین کشور سپری کردم.
البته پدر و مادرم ایرانیالاصل و بهترتیب زاده مشهد و تهران هستند؛ پدر و مادری که همواره از دوران کودکیام، دغدغه این را داشتند تا من خوب پرورش پیدا کنم و با آموزههای اسلام آشنایی داشته باشم.
واقعاً والدینم در این مسیر زحمات زیادی کشیدند و با شیوه رفتاری خود به من آموختند که راه رستگاری و رسیدن به خدا خدمت به مردم است.
با این حساب، تعجبی ندارد که اسم و فامیلیام ایرانی است و با افتخار میگویم مسلمانم.
جدیدترین تصاویر از روحالله رحمانی
سخنرانی روح الله رحمانی در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹
روح الله رحمانی، رئیس هیات مدیره دیجیکالا نکست در سخنرانی خود در مورد خطاهایی که صاحبان ایدهها و کسبوکارهای استارتاپی انجام میدهند، به شش مورد مهم اشاره کرد. گفتن اینکه اینجا ایران است، تفاوت میان پروژهای فکر کردن و بیزنسی فکر کردن، کار کردن به تنهایی، نشستن در آزمایشگاه، به تاخیر انداختن ثبت پتنت و استفاده از تکنولوژی بدون ایجاد ارزش، مواردی بود که دکتر رحمانی به آنها اشاره کرد.
معاون نوآوری دیجیکالا در «رویداد علم داده و کاربرد آن در صنعت» که روز پنجشنبه ۲۱ تیر ماه در پردیس فنی دانشگاه تهران برگزار شد، به توضیح برنامههای دیجیکالا در زمینه کلان داده (Big Data) و علوم داده (DataScience) پرداخت.