بستنی بادام | آموزش تهیه ۴ مدل بستنی بادام خوشمزه و خانگی + عکس



طرز تهیه بستنی بادام مرحله به مرحله


بستنی از جمله خوراکی هایی است که در تمام فصول طرفداران خود را دارد. “بستنی بادام” جزو خوشمزه ترین ها است . با دلگرم همراه شوید.


بستنی بادام | آموزش تهیه ۴ مدل بستنی بادام خوشمزه و خانگی + عکس


آموزش تهیه “بستنی بادام” به روشی حرفه ای


separator line


1 – طرز تهیه بستنی بادام با قهوه


مواد لازم :


  • قهوه -2 قاشق سوپخوری

  • شکر-200 گرم (1 لیوان)

  • زرده تخم مرغ -8 عدد

  • خامه – 500 گرم

  • شیر- نصف لیوان

  • بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده – 50 گرم


طرز تهیه :


  1. قهوه را در شیر حل کرده ،می گذاریم بجوشد. زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود.

  2. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.

  3. ظرف خامه را روی یخ گذاشته، می زنیم تا سفت شده، فرم بگیرد.

  4. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد ،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم.

  5. با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم، مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود.

  6. بعد قالب را بیرون آورده، با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم.

  7. ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.

  8. در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم ،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته، بعد در ظرف برگردانیم.

  9. بادام بو داده را در سطح و اطراف بستنی می پاشیم.


بستنی بادام | آموزش تهیه ۴ مدل بستنی بادام خوشمزه و خانگی + عکس



separator line


2 – طرز تهیه بستنی بادام با پوست پرتقال


مواد لازم :


  • تخم مرغ : ۲ عدد

  • آرد سفید : ۲ قاشق سوپخوری

  • نمک : ۲ قاشق سوپخوری

  • بادام : ۱ فنجان

  • شکر : ۲ فنجان

  • شیر هموژنیزه : ۳ فنجان

  • خامه : ۳ فنجان

  • پوست پرتقال : ۱ قاشق سوپخوری


طرز تهیه :


  1. شکر و آرد و نمک و تخم مرغ را خوب هم زده شیر را در آن ریخته باز هم آن را هم بزنید.

  2. مخلوط فوق را در ظرفی ریخته روی آب داغ مدت ۳۰ دقیقه بگذارید و در طی این مدت مرتب آن را هم بزنید.

  3. وقتی‌ که سرد شد، سه فنجان خامه و بادام کوبیده و اسانس پرتقال را با آن مخلوط کرده، مایه را در ظرف بستنی سازی ریخته و بچرخانید تا بسته شود.


بستنی بادام | آموزش تهیه ۴ مدل بستنی بادام خوشمزه و خانگی + عکس


separator line


3 – طرز تهیه بستنی بادام با موز


مواد لازم :


  • 6 عدد موز کوچک

  • 50 گرم یا یک چهارم پیمانه کره

  • تخم داخل 4 عدد هل (کوبیده شده)

  • 50 گرم یا یک دوم پیمانه بادام پرک پوست‌کنده

  • آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک

  • 50 گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند

  • 2 قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال یا آب آناناس

  • بستنی وانیلی


طرز تهیه:


  1. موزها را پوست کنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.

  2. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه‌ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.

  3. وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.

  4. نکته: مراقب باشید موزها را آن‌ قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری‌ شان تغییر کند.

  5. باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز آب کنید.

  6. سپس دانه‌های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

  7. پوست رنده‌ شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این‌ دسر است.

  8. در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.


بستنی بادام | آموزش تهیه ۴ مدل بستنی بادام خوشمزه و خانگی + عکس


separator line


4 – طرز تهیه بستنی بادام ساده


مواد لازم:


  • تخم مرغ 2 عدد

  • شکر 4 فنجان

  • بادام 4 عدد

  • خامه 5 عدد

  • آرد 4 قاشق غذاخوری

  • نمک نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه :


  1. برای آماده کردن این بستنی خوش طعم در ابتدا شکر، آرد، نمک و تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کرده و هم بزنید.

  2. سپس شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در ادامه مواد را در ظرف مناسب ریخته و به مدت زمان 30 دقیقه در آب جوش و داغ قرار داده و مرتب و بدون وقفه با قاشق آن را هم بزنید.

  3. پس از طی این مدت مایع را در جای مناسب به حال خود گذاشته تا سرد شود.

  4. خامه، بادام خرد شده و اسانس پرتقالی را به آن افزوده و به خوبی با هم مخلوط کرده تا بسته شود.


بستنی بادام | آموزش تهیه ۴ مدل بستنی بادام خوشمزه و خانگی + عکس


separator line


بیشتر بخوانید :


طرز تهیه بستنی زمستانی با طعم شکلات عالی و خوشمزه


طرز تهیه ۱۰ مدل بستنی خوشمزه خانگی + عکس


راحت ترین روش تهیه « بستنی ایتالیایی »


طرز تهیه ی بستنی خوشمزه ی زمستانه


بیشتر بخوانید  نگرانی را در سفره غذا نگذارید

دیدگاهتان را بنویسید