مواد لازم :
برنج 1000 گرم
رشته پلوئي 500 گرم
گوشت ماهيچه گوسفندي 750 گرم
روغن 200 گرم
خرما 500 گرم
كشمش 250 گرم
زعفران 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
اين پلو يکي از پلوهاي اصيل ايرانيست که اغلب خانواده ها در شب عيد آن را ميپزند و معتقداند که با پختن آن سر رشته کار بدست ميآيد شايد در قديم تهيه رشته که بايد بسيار ظريف باشد کار مشکلي بود ولي حالا رشته حاضر پلوئي در اغلب خواربار فروشيها آماده براي فروش است برنج را قبلا خيس ميکنيم گوشت را تکه تکه کرده با يکي دو عدد پياز خرد کرده و 2 تا 3 ليوان آب با حرارت ملايم ميپزيم
بايد بعد از پختن يک ليوان آب داشته باشد در اواخر طبخ کمي نمک بآن ميزنيم بعد گوشت را از آب خارج کرده نصف از زعفران و نصف از روغن را در آبگوشت ميريزيم و آماده ميگذاريم هسته خرما را ميگيريم کشمش را تميز کرده ميشوئيم ديگ متناسبي را آبکرده ميگذاريم بجوشد
آب نمک برنج را خالي ميکنيم برنج را در ديگ ميريزيم تا جوش آماده کمي نرم شود بعد رشته ها را از هم جدا کرده داخل برنج ميريزيم کمي که جوشيد و رشته نرم شد آنرا آبکش ميکنيم مقداري آب نيم گرم روي آن ميدهيم و بقيه روغن را با يک ليوان آب ته ديگ ميريزيم و نصف از برنج را در ديگ ريخته گوشت و خرما و کشمش را لاي آن ميگذاريم و با بقيه برنج روي آنرا ميپوشانيم و ديگ را روي اتش گذاشته عرق برنج را که گرفتيم آبگوشت زعفراني را روي برنج ميدهيم
و پلو را مثل پلوي ساده دم ميکنيم و موقع کشيدن بقيه زعفران را در کمي آبجوش حل کرده با کمي برنج مخلوط مي نمائيم روي پلو را با برنج زعفراني ميپوشانيم کمي هم کره آبکرده روي آن ميدهيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست