دمی باقلا



Image مواد لازم :


برنج 1000 گرم


باقلا 750 گرم


پياز 4 عدد


روغن 200 گرم


زردچوبه 3 قاشق مرباخوري


كشمش 250 گرم



طرز تهيه :


پياز را خرد کرده با روغن سرخ ميکنيم تا طلائي شود زردچوبه را در آن يک تفت ميدهيم 4 تا 5 ليوان آب در آن ميريزيم باقلا را تميز کرده ميشوئيم و داخل ظرف پياز ميريزيم و يک قاشق سوپخوري نمک بآن اضافه مينمائيم ميگذاريم باقلا نيمه پز شود برنج را مي شوئيم با 4 تا 5 ليوان آب مخلوط باقلا مينمائيم بهم ميزنيم و حرارت را ملايم ميکنيم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخير شود


در صورت مصرف کشمش آنرا ميشوئيم و وسط پلو را باز ميکنيم و لاي آن ميگذاريم و در حدود يکساعت بايد با حرارت ملايم يا در فر دم بکشد در صورت دم کردن در فر حرارت 350 درجه است ، موقع کشيدن کشمش را با کفگير بر ميداريم پلو را در ديس ميکشيم و بعد کشمش را روي ان ميريزيم و روغن داغ کرده روي آن ميدهيم – ممکن است چند عدد تخم مرغ نيمرو نيز روي پلو بچينيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست


بیشتر بخوانید  طرز تهیه 3 مدل مربا آلو زرد دلچسب و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید