مواد لازم :
برنج 750 گرم
ماش 500 گرم
گوشت مغز ران گوساله 750 گرم
پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
روغن 200 گرم
زردچوبه 0.5 قاشق سوپخوري
نمك قدري
طرز تهيه :
گوشت قيمه اي خرد کرده و با پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم دو ليوان آب ميريزيم ميگذاريم با حرارت ملايم گوشت بپزد بعد رب گوجه فرنگي و کمي نمک و فلفل را بآن ميزنيم ميگذاريم آب گوشت کشيده شود
ماش را کمي بو ميدهيم و با چيزي مثل گوشت کوب کمي ميکوبيم تا پوست آن گرفته شود بعد مثل دمي باقلا طبخ مينمائيم و وقتي آب برنج کشيده شد قيمه را وسط برنج ميريزيم و رويش را با برنج مي پوشانيم درش را مي بنديم ميگذاريم دم بکشد. در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست