سس سیب



Imageمواد لازم :


سيب 1000 گرم


كره 50 گرم


شكر قدري


جوهر ليمو قدري




طرز تهيه :


سيب هاي مناسب را انتخاب کرده پوستش را بکنيد و خردش کنيد در قابلمه سر پوشيده در آب مختصر ، بپزيد تا نرم شود .


همينکه سيب ها باندازه کافي نرم شدند ، کره و شکر در صورتيکه سيب ها زياد ترش باشند بآن افزوده ، مورد مصرفش قرار دهيد . چنانچه سيب ها زياد شيرين باشند چند قطره عصاره ليمو در آن بريزيد .


بیشتر بخوانید  طرز تهیه دم کباب غذای مشهور و محبوب قزوین

دیدگاهتان را بنویسید