مواد لازم :
پياز 200 گرم
شير هموژنيزه قدري
آب گوشت قدري
آرد سفيد 6 قاشق سوپخوري
كره 3 قاشق سوپخوري
خامه 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهيه :
پيازها را ريز خرد کرده با کره مدت پانزده دقيقه در کماجدان بپزيد ، وقتيکه آبش تمام شد ، آرد را رويش پاشيده پير يا آب گوشت را در آن ريخته همش بزنيد
سپس نمک و فلفل و جوز هندي خرد شده را در آن ريخته روي آتش بگذاريد و همش بزنيد سه ربع ساعت بعد از آن خامه و يا کره را بر سس فوق الذکر اضافه کرده سر سفره بياوريد