سس سوبیز



Imageمواد لازم :


پياز 200 گرم


شير هموژنيزه قدري


آب گوشت قدري


آرد سفيد 6 قاشق سوپخوري


كره 3 قاشق سوپخوري


خامه 2 قاشق سوپخوري


تخم مرغ 1 عدد



طرز تهيه :


پيازها را ريز خرد کرده با کره مدت پانزده دقيقه در کماجدان بپزيد ، وقتيکه آبش تمام شد ، آرد را رويش پاشيده پير يا آب گوشت را در آن ريخته همش بزنيد


سپس نمک و فلفل و جوز هندي خرد شده را در آن ريخته روي آتش بگذاريد و همش بزنيد سه ربع ساعت بعد از آن خامه و يا کره را بر سس فوق الذکر اضافه کرده سر سفره بياوريد


بیشتر بخوانید  آشنایی با طرز تهیه ی چیپس خرمالو سالم و مقوی + روش نگهداری

دیدگاهتان را بنویسید