سس پاریسی



Imageمواد لازم :


زرده تخم مرغ 2 عدد


خامه 0.25 فنجان


گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري


كره 3 قاشق سوپخوري


جوهر ليمو 0.5 فنجان


خردل 0.25 قاشق مرباخوري



طرز تهيه :


زرده تخم مرغ ، خامه و پوره گوجه فرنگي را مخلوط نموده روي آتش بگذاريد و هم بزنيد تا کمي سفت شود ، سپس کره را بتدريج (هر بار به اندازه يک قاشق سوپخوري ) داخل آن ريخته مرتب هم بزنيد .


همينکه تمام کره را ريختيد ، نمک و عصاره ليمو و گرد خردل را نيز بريزيد .


بیشتر بخوانید  خاصیت دارویی و درمانی ریواس کوهی

دیدگاهتان را بنویسید