مواد لازم :
آرد سفيد 4 قاشق سوپخوري
روغن 4 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه 2 فنجان
پياز 1 کيلو
پياز ريز سفيد 0.5 کيلو
جعفري ساطوري شده 3 قاشق سوپخوري
نمك قدري
فلفل قدري
طرز تهيه :
از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفيد متوسط درست ميکنيم . پيازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و ميگذاريم تا خوب بپزد پيازها را از الک رد ميکنيم و به شکل پوره در آورده و آنگاه با سس سفيد مخلوط مينمائيم .
پيازهاي ريز را عليحده ميپزيم و اگر آبي از آن با قيمانده نگاه ميداريم تا اگر غلظت سوپ کمي زيلد شد از آب آن استفاده کنيم . پس از اينکه سوپ آماده شد پيازهاي ريز پخته شده را چند دقيقه قبل از اينکه سوپ آماده شود مخلوط مينمائيم و ميگذاريم چند جوش بزند .
سوپ را در سوپ خوري ميريزيم و جعفري ساطوري شده را به آن اضافه مي کنيم .