مواد لازم :
پياز 1 عدد
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
كره 1 قاشق سوپخوري
فلفل 1 عدد
برگ دهمست 1 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
نمك 1 قاشق مرباخوري
فلفل سفيد 0.4 قاشق مرباخوري
آب 2 فنجان
شكر 2 قاشق سوپخوري
خامه 0.5 فنجان
ذرت زرد آب پز 1 فنجان
كلم پيچ قرمز 4 عدد
طرز تهيه :
پياز و کره را مدت پنج دقيقه پخته و آنرا دائم هم بزنيد . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را بآن مخلوط کرده مدت دو دقيقه بپزيد . سس رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ريخته باز مدت بيست دقيقه هم بزنيد.
ذرت را اضافه کرده ده دقيقه ديگر بپزيد و آن را از پوره صافکني بگذارانيد. قبل از کشيدن ، زرده تخم مرغ و خامه را مختصري زده و رويش بريزيد