سوپ برکشایر



Imageمواد لازم :

پياز 1 عدد

آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري

كره 1 قاشق سوپخوري

فلفل 1 عدد

برگ دهمست 1 عدد

رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري

نمك 1 قاشق مرباخوري

فلفل سفيد 0.4 قاشق مرباخوري

آب 2 فنجان

شكر 2 قاشق سوپخوري

خامه 0.5 فنجان

ذرت زرد آب پز 1 فنجان

كلم پيچ قرمز 4 عدد




طرز تهيه :


پياز و کره را مدت پنج دقيقه پخته و آنرا دائم هم بزنيد . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را بآن مخلوط کرده مدت دو دقيقه بپزيد . سس رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ريخته باز مدت بيست دقيقه هم بزنيد.




ذرت را اضافه کرده ده دقيقه ديگر بپزيد و آن را از پوره صافکني بگذارانيد. قبل از کشيدن ، زرده تخم مرغ و خامه را مختصري زده و رويش بريزيد


بیشتر بخوانید  کرپ ژامبون | یک عصرانه خوب با روش پخت آسان

دیدگاهتان را بنویسید