مواد لازم :
شير هموژنيزه 2 فنجان
آرد سفيد 4 قاشق سوپخوري
روغن 4 قاشق سوپخوري
نمك 3 قاشق مرباخوري
گوجه فرنگي 1.5 کيلو
پياز 2 عدد
فلفل سفيد 0.5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
از شير و آرد سفيد و نمک و فلفل سفيد سس سفيد درست مي کنيم گوجه فرنگي ها را شسته و چهار تکه نموده با پياز ميپزيم تا کاملا پخته شود پس از پختن از صافي رد ميکنيم.
آب گوجه فرنگي را به سس اضافه ميکنيم و کمي از آنرا نگاه ميداريم و اگر غلظت بيشتري پيدا کرد مجددا بقيه آب گوجه فرنگي را اضافه ميکنيم
نمک و فلفل آنرا کاملا اندازه ميکنيم
روي آتش ميگذاريم با بجوشد غلظت آن که باندازه فرني شلي شد از روي آتش برداشته و تا موقع سرو کردن گرم نگاه ميداريم . ميتوانيم با کروتن و يا کمي جعفري ساطري شده روي آنرا تزئين نمائيم.