سوپ گوجه فرنگی



Imageمواد لازم :

شير هموژنيزه 2 فنجان

آرد سفيد 4 قاشق سوپخوري

روغن 4 قاشق سوپخوري

نمك 3 قاشق مرباخوري

گوجه فرنگي 1.5 کيلو

پياز 2 عدد

فلفل سفيد 0.5 قاشق مرباخوري



طرز تهيه :


از شير و آرد سفيد و نمک و فلفل سفيد سس سفيد درست مي کنيم گوجه فرنگي ها را شسته و چهار تکه نموده با پياز ميپزيم تا کاملا پخته شود پس از پختن از صافي رد ميکنيم.

آب گوجه فرنگي را به سس اضافه ميکنيم و کمي از آنرا نگاه ميداريم و اگر غلظت بيشتري پيدا کرد مجددا بقيه آب گوجه فرنگي را اضافه ميکنيم

نمک و فلفل آنرا کاملا اندازه ميکنيم




روي آتش ميگذاريم با بجوشد غلظت آن که باندازه فرني شلي شد از روي آتش برداشته و تا موقع سرو کردن گرم نگاه ميداريم . ميتوانيم با کروتن و يا کمي جعفري ساطري شده روي آنرا تزئين نمائيم.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی ۱۰ نوع استیک خوشمزه با گوشت

دیدگاهتان را بنویسید