مواد لازم :
انجير تازه 3000 گرم
شكر 2500 گرم
دارچين 32 گرم
هل 37.6 گرم
گلاب 2 فنجان
وانيل قدري
آب 6 فنجان
طرز تهيه :
انجير هاي کوچک را نازک پوست بکنيد بطوريکه دمش کنده نشود . سپس آنها را در آب آهک بگذاريد . و بعد از يک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام ، سه سوراخ با سوزني تميز ايجاد کرده ، در آبيکه قبلا مخلوط با شکر شده بجوشانيد .
همينکه پخته شده در ظرف ديگر مقداري شکر و گلاب در آب ريخته بجوشانيد تا قوام بيايد . سپس انجير هاي پخته شده را همراه ، با وانيل ، هل و دارچين در آن بريزيد يک جوش که زد بيرونش آورده ، در شيشه تميزي پر کنيد .