مربای انجیر



Imageمواد لازم :


انجير تازه 3000 گرم


شكر 2500 گرم


دارچين 32 گرم


هل 37.6 گرم


گلاب 2 فنجان


وانيل قدري


آب 6 فنجان



طرز تهيه :


انجير هاي کوچک را نازک پوست بکنيد بطوريکه دمش کنده نشود . سپس آنها را در آب آهک بگذاريد . و بعد از يک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام ، سه سوراخ با سوزني تميز ايجاد کرده ، در آبيکه قبلا مخلوط با شکر شده بجوشانيد .


همينکه پخته شده در ظرف ديگر مقداري شکر و گلاب در آب ريخته بجوشانيد تا قوام بيايد . سپس انجير هاي پخته شده را همراه ، با وانيل ، هل و دارچين در آن بريزيد يک جوش که زد بيرونش آورده ، در شيشه تميزي پر کنيد .


بیشتر بخوانید  انگور و خواص بی مثالش

دیدگاهتان را بنویسید