مواد لازم :
گوشت غاز 1200 گرم
آب ليموترش 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده 3 عدد
زعفران قدري
پاپريكا قدري
روغن زيتون 0.5 فنجان
كرفس خرد شده قدري
جعفري شاخه اي قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
غاز داراي گوشت سياه و سفت است که قطعات کباب آن بايد با دقت تهيه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پيدا کند . غاز را بعد از تميز کردن با 2 تا 3 ليوان آب يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو برگ بو يا ساق کرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تيز پوست آنرا ميکنيم
قطعات سينه و ران را جدا ميکنيم و استخوانهاي سينه را ميگيريم و سسي از روغن زيتون يا کره آب کرده و آبليمو و نمک و فلفل آماده ميکنيم و قطعات گوشت را در سس مي خوابانيم و بعد مثل کباب جوجه به سيخ ميکشيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم
بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايم تر باشد و مرتب به آن سس کره و ابليمو داد تا کاملا کباب پخته و برشته شود ، انواع پرندگان حلال گوشت را بهمين طريق ميتوان کباب کرد . نژاد هاي جوان احتياج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه ميتوانيم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانيم و کباب کنيم .