مربای بهار نارنج



Imageمواد لازم :


بهار نارنج 3000 گرم


شكر 2500 گرم


آب ليموترش 0.5 فنجان


هل 1 قاشق سوپخوري



طرز تهيه :


اين مربا يکي از لطيف ترين و مطبوعترين مرباهاست که بايد در طبخ آن دقت بيشتري بکار برود تا نتيجه مطلوب بدست بيايد و نکته حساس آن است که بايد بعد از چيدن بهار ( شکوفه نارنج ) بلافاصله آنرا براي طبخ اماده نمود.


هموزن بهار شکر در نظر ميگريم و براي هر يک کيلو شکر دو ليوان آب کافي است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانيم ديگ مناسبي را آب ميريزيم و جوش ميآوريم بهار از آب آهک خارج مي کنيم و ميشوئيم دوباره در آب مي جوشانيم و آب آن را عوض ميکنيم


بعد بهار را در آب شيرين بمدت 24 ساعت قرار مي دهيم و سه تا چهار بار آب آنرا عوض ميکنيم ، تا تلخي بهار گرفته شود بعد شکر را با آب مي جوشانيم و صاف مي کنيم و بهار را که تلخي آن گرفته شده است در شربت مي ريزيم و روي آتش مي گذاريم تا شربت بجوشد و قرام بيايد ، بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوري آب ليمو را اضافه مي کنيم و بعد از دو سه جوش مربا را از روي آتش بر مي داريم .


تهيه آب آهک : به نسبت هر يک کيلو بهار نارنج يک کيلو آهک را در 5 تا 6 ليوان آب سرد حل ميکنيم بهم ميزنيم و ميگذاريم آهک کاملا رسوب کند و بعد آب زلال آنرا روي بهار نارنج ميريزيم و بعد 2 تا 3 ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده ميکنيم .

بیشتر بخوانید  آموزش پخت کیک آناناس خوشمزه


دیدگاهتان را بنویسید