دلمه گوجه فرنگي با مايکروفر



Image مواد لازم :


گوشت چرخ كرده 250 گرم

گوجه فرنگي 5 عدد

سبزي دلمه 0.5 فنجان

برنج 0.5 فنجان

لپه 0.35 فنجان

پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري

رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري

كره 35 گرم

زعفران 0.5 قاشق مرباخوري

آب 1 فنجان

فلفل قدري

نمك قدري



طرز تهيه :


ابتدا لپه را 2 الي 3 ساعت خيس کرده سپس آن را همراه يک ليوان آب به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% بدون درب داخل مايکروفر قرار دهيد.

برنج را شسته به ظرف فوق اضافه کرده و 2 برابر حجم برنج روي آن آب ريخته و مقداري کره و نمک به ان اضافه کنيد و به مدت 15-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد.


گوشت چرخ کرده ، پياز داغ ، نمک و فلفل را در يک ظرف مناسب ريخته آن را خوب مخلوط کرده و به مدت 6-5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد، (در اين فاصله آن را يکبار خوب هم يزنيد ).


مقداري رب گوجه را با آب جوش رقيق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنيد و به مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. تمامي مواد فوق را در يک ظرف بزرگ همراه سبزي دلمه خوب مخلوط کنيد . سر گوجه فرنگي ها را به شکل دايره ببريد و برداريد و داخل انها را خالي کنيد .


داخل آنها را با مايه دلمه آماده شده پر کنيد و بعد سر گوجه فرنگي ها را گذاشته و آنها را در يک ظرف مناسب چيده و مقداري از سس گوجه فرنگي را روي آن ريخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 25 – 20 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم .

بیشتر بخوانید  خواص ریشه جعفری | ۱۳ خاصیت شگفت انگیز و درمانی ریشه جعفری


دیدگاهتان را بنویسید