مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
كره 100 گرم
شكر 130 گرم
آرد سفيد 110 گرم
كاكائو 2 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه 0.15 ليتر
بكين پودر 1 قاشق مرباخوري
روغن 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفيد و سفت شود کره و شير را به آن اضافه کنيد تا خوب مخلوط شود. ظرف مايکروفر ( بشر ) را تا نيمه آب کرده و آن را به مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد .
آرد ، بکينگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مايه کيک اضافه مرده و در اين مرحله تنها با يک چنگال و به مقدار کم هم بزنيد که مخلوط شود. يک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداري روغن مايع در آن ريخته و تمامي ديواره ظرف را روغن اندود نماييد .
سپس مايه کيک را داخل آن ريخته و ظرف آب که تا اين مرحله کاملا جوش آمده و باعث شده فضاي داخل مايکروفر داغ شود، بيرون آورده و ظرف کيک را داخل مايکروفر قرار دهيد و سريع در مايکروفر را ببنديد و آن را به مدت 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد.
توجه :
بهتر است پس از اتمام اين زمان تا 5 دقيقه بعد از آن درب مايکروفر باز نشود.