مواد لازم :
سيب 4 عدد
پياز 1 فنجان
آب 3 فنجان
آرد سفيد 2 فنجان
بكين پودر 1 قاشق سوپخوري
كنجد 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
سيبها را به 8 قسمت برش بزنيد و دانه آنها را جدا کنيد.
براي تهيه خمير : آرد را در کاسه اي الک کرده وسط آن را گود کنيد و آب و روغن را افزوده و بهم بزنيد تا نرم شود. سيبها را به خمير آغشته نموده و خارج کرده و خمير اضافي را جدا کنيد و آنها را در روغن داغ فراوان سرخ کنيد تا طلايي شوند سپس روي دستمال تميزي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود.
طرز تهيه تافي :
روغن را در قابلمه داغ کرده و آب و شکر را افزوده و بدون اينکه بجوشد آن را بهم بزنيد تا شکر حل شود . شعله زير قابلمه را زياد کرده تا بمدت 5 الي 10 دقيقه بجوشد و در اين مدت آن را بهم نزنيد تا رنگ آن طلايي روشن شود سپس از روي گاز برداريد و دانه هاي کنجد را بياقراييد يک تکه سيب را داخل تافي فرو کرده و بلافاصله خارج کنيد و آن را داخل کاسه آب يخ قرار دهيد.
اين عمل را با باقي سيبها تکرار کنيد. همچنين فراموش نکنيد که قبل از هر کاري : سيبها را پوست بکنيد و آرد سفيد را با بکين پودر مخلوط کنيد .