سرکه : ۰.۵ لیتر
نمک : قدری
سبزی : ۵۰۰ گرم
گلپر : ۵۰۰ گرم
سیب زمینی : ۱۰۰ گرم
موسیر : ۱۰۰ گرم
ریحان : ۱۰۰ گرم
برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقههای ترد و تازه گلپر استفاده کرد . ساقههای گلپر را خرد میکنیم و روی آن را مقداری نمک میپاشیم و یک شب میگذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آن را خالی میکنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را بگیرد در ظرف میریزیم. سپس گلپر آماده شده را در شیشه میریزیم و شیشه را با سرکه پر میکنیم.
ممکن است لابلای گلپر را مقداری سبزی خرد کرده از قبیل نعناع و ترخان و ریحان بریزیم. در صورتیکه گلپر کمی تلخ باشد آن را با مقداری سرکه کمی میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل میکنیم.