خورش آلو مُسمی


Imageمواد لازم:
▪ گوشت گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم؛
▪ هویج متوسط: ۵ عدد؛
▪ پیاز متوسط: ۵ عدد؛
▪ آلو بخارا: ۱۵۰ گرم؛
▪ آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری؛
▪ شکر: ۶ قاشق غذاخوری؛
▪ روغن: به میزان لازم؛
▪ نمک، زردچوبه و ادویه: به میزان لازم؛
▪ زعفران دم کرده: ۲ قاشق مرباخوری؛
▪ جعفری، ترب و گوجه فرنگی: برای تزئین.

طرز تهیه:
گوشت را به تکه های درشت (۵ در ۵ سانتی) بریده و با یک عدد پیاز، زردچوبه، ادویه و کمی روغن سرخ می کنیم. سپس مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت بپزد.
هویج ها را به شکل مستطیل یک در دو سانت خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه می کنیم. در آخر آبلیمو، شکر و زعفران را هم اضافه کرده و می گذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.
خورش را در یک ظرف مناسب کشیده و با تربچه، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم و با پلو سرو می کنیم.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی شام سبک و راحت با 1 لیوان سویا

دیدگاهتان را بنویسید