املت گوجه فرنگی و تن


Image مواد لازم:
پیاز رنده شده نرم: 1 عدد بزرگ
تخم مرغ زده شده; 5 عدد
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده نرم: 2 عدد
جعفری ریز شده: 4/1 لیوان
تن ماهی بدون روغن: 1 قوطی ریز شده
نمک: 1 قاشق چایخوری
ادویه مخلوط: کمی
فلفل قرمز: کمی
آرد: 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
سیر کوبیده شده: 1 عدد

طرز تهیه:
1. گوجه فرنگی پیاز جعفری را با هم مخلوط کرده،نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم می زنیم.
2. تخم مرغ زده شده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم.
3. تن ماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم می زنیم.

4. در اخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم می زنیم.
5. سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت 20 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.


بیشتر بخوانید  پوره سيب زميني با مايکروفر

دیدگاهتان را بنویسید