اعدام تمساح خلیج فارس
دلگرم : روز شنبه دادگستری هرمزگان، علی صالحی گفت: ۱۸نفر از سوداگران مرگ و اعضای دیگر این باند نیز به حبسهای طولانی مدت محکوم شدند.
وی یادآور شد: سرباند این شبکه سازمان یافته قاچاق مواد مخدر که از سوی رسانههای مختلف با عنوان تمساح خلیج فارس و مواردی از این دست مطرح شده، یکی از بزرگترین سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر از طریق دریا بود.
رییس شورای قضایی هرمزگان تصریح کرد: این فرد با وجود آنکه پنج کلاس سواد داشت، یکی از بزرگ ترین و مخوفترین شبکههای قاچاق و توزیع مواد مخدر را در سطح ایران و منطقه سرکردگی میکرد.
این مقام قضایی بیان داشت: تمساح خلیج فارس در چهرههای مختلف و پوششهای گوناگون فعالیت میکرده و هنگام دستگیری در حال هدایت برای قاچاق بیش از ۱۰۰ تن مواد مخدر به حوزه آبهای آزاد بود که ناکام ماند.
رییس کل دادگستری استان هرمزگان خاطر نشان کرد: بین چهار تا پنج سال برای دستگیری این فرد ۳۶ ساله اقدامات اطلاعاتی انجام شد و با وجود اینکه وی هیچ ردی از خود به جا نمیگذاشت، سرانجام در حالی که وارد کشور شده بود، توسط مأموران پلیس دستگیر شد.
صالحی در خصوص جزییات پرونده تمساح خلیج فارس یادآور شد: دامنه فعالیت این فرد شرور به عنوان سرکرده باند سازمان یافته مواد مخدر فراتر از ایران بوده است و اقدامات مجرمانه او از کشورهای دیگر آغاز و با عبور از پهنه زمینی و دریایی استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان به عمق سرزمینی ایران به ویژه استانهای هرمزگان، فارس، تهران و آذربایجان کشیده میشد.
وی در ادامه افزود: این قاچاقچی طی دو سال فعالیت مجرمانه، بیش از ۲۰هزار میلیارد ریال گردش بانکی داشته و حتی به اسم مردگان حساب باز میکرد.
رییس کل دادگستری استان هرمزگان اظهار داشت: این باند بین المللی با استفاده از راهکارهای پولشویی، بسیاری از وجوه درآمدی حاصل از خرید و فروش مواد مخدر را به اراضی، املاک و مستغلات در نقاط مختلف کشور تبدیل کرده بود که بسیاری از این اموال نامشروع، شناسایی و به نفع دولت ضبط شد.
صالحی خاطر نشان شد: باند بین المللی مواد مخدر تحت سرکردگی تمساح خلیج فارس موفق شده بود، بیش از ۴۰۰ تن مواد مخدر را درقالب محمولههای بزرگ به کشور وارد کند که با هوشیاری دستگاههای انتظامی و امنیتی، بسیاری از این محمولهها کشف و ضبط شد.
وی همچنین یادآور شد: طی روند تحقیقات و تکمیل دادرسی از این باند سازمان یافته تعداد زیادی املاک زراعی، ۶۵ منزل مسکونی، چندین فروند شناور از قبیل: لنج و قایق، ۱۶ دستگاه انواع خودرو، ۶ قبضه اسلحه شکاری و بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال وجه نقد کشف و ضبط شد.
بیشتر بخوانید :
بیوگرافی تمساح خلیج فارس (عیسی زمین گرفته)
سوابق و جرائم تمساح خلیج فارس
اکبری در خصوص جزئیات پرونده تمساح خلیج فارس خاطرنشان کرد: دامنه فعالیت این باند سازمان یافته مواد مخدر فراتر از ایران بوده است و اقدامات مجرمانه آنها از کشورهای پاکستان و افغانستان آغاز و با عبور از پهنه زمینی و دریایی استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان به عمق سرزمینی ایران به ویژه استانهای فارس، تهران و آذربایجان کشیده میشد.
وی اظهار کرد: این باند در عرض دو سال فعالیت خود موفق شده بود، بیش از ۴۰۰ تن مواد مخدر به کشور وارد نماید که خوشبختانه در پی هوشیاری دستگاههای نظارتی و امنیتی، بسیاری از این محمولهها کشف و ضبط شد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه افزود: این باند بین المللی با استفاده از راهکارهای پولشویی، بسیاری از وجوه درآمدی حاصل از معاملات مواد مخدر را به اراضی، املاک و مستغلات در اقصی نقاط کشور تبدیل نموده است که بسیاری از این اموال نامشروع، شناسایی و به نفع دولت ضبط شد.
رئیس شورای قضائی استان هرمزگان همچنین یادآور شد: از این باند سازمان یافته تعداد زیادی املاک زراعی، بیش از شصت منزل مسکونی، چندین فروند شناور صیادی از قبیل لنج و قایق، ۱۶ دستگاه انواع خودرو، ۶ قبضه اسلحه شکاری و بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال وجه نقد کشف و ضبط شد.
وی یادآور شد: متهم (ع –ز) سرباند این شبکه سازمان یافته قاچاق مواد مخدر که از سوی رسانههای مختلف با عنوان تمساح خلیج فارس و مواردی از این دست مطرح شده، یکی از بزرگترین سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر از طریق دریا است.