رشته پلو غذای نوروز


رشته پلو

مواد لازم:

ـ برنج

ـ ماهیچه یا مرغ یا زبان گوساله به اندازه کافی

ـ رشته به میزان دلخواه

ـ روغن کرمانشاهی به میزان لازم

ـ زیره سیاه کرمان ( نکوبیده ) ۱ قاشق غذا خوری

ـ دارچین به قدر کافی

ـ زعفران دم کرده

ـ نمک و روغن به میزان لازم

ـ کشمش و خرما و پیاز و به و پیاز سرخ شده… برای روی پلو

رشته پلو غذای نوروز

ـ طرز تهیه :

برنج را یا به صورت کته و یا آبکش تهیه کنید قبل از اینکه آب کته به جوش رود ویا اگر آبکش کردید قبل از اینکه برنج را روی صافی بریزید بایستی رشته را اضافه کنید . وزیره سیاه را لا به لای برنج بپاشید و بگذاریدبرنج دم بکشد .

ماهیچه را زیر پلو بگذارید و روی آن با کفگیر پلو بکشید و با نمک پاش دارچین بپاشید و دوباره پلو بکشید و باز هم دارچین بپاشید و این کار را تا زمانی که دیس پر میشود تکرار کنید.از کشمش و خرما و پیاز سرخ شده و یا به و پیاز و سیر پخته برای روی برنج استفاده کنید. از آب ماهیچه بعنوان سس روی برنج استفاده کنید.

منبع:آشپزی رنگین


بیشتر بخوانید  طرز تهیه گواکومولی مکزیکی در منزل مرحله به مرحله

دیدگاهتان را بنویسید