کلوچه با مغز سیب ودارچین


کلوچه با مغز سیب ودارچین

کلوچه با مغز سیب ودارچین

مواد لازم
خمیر:خمیر مایه 1 ق غ

شکر 1 ق چ.

کره 60 گرم

شیر 1P.شکر 1 ق غ.

ارد به مقدار لازم .

مواد داخل خمیر
:سیب شیرین متوسط 2 عدد

.دارچین 1 ق چ .زعفران اب کرده 1/3 ق چ.

شکر 200 گرم

.زرده تخم مرغ 1 عددبا 2 قاشق اب ولرم برای رو مال.گردو خورد شده در صورت تمایل.

طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه را باا 1 ق چ شکرو 1/4pاب گرم مخلوط کرده میگذاریم کنار به مدت 15 تا 20 دقیقه تاپف کند.
کره نرم شده و شیر ولرم و خمیر مایه و شکر را داخل ظرفی بریزید و کمکم ارد الک شده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست اید و بدست نچسبد روی خمیر حوله بکشید و بزارید جای گرم به مدت 45 دقیقهه تا 1 ساعت تا حجمش 2 برابر بشه.

در این زمان مواد داخل خمیر را اماده میکنیم سیب رو پوست کنده و رنده میکنیم و درون ماهی تابه بریزید و با شکر مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید تا اب سیب کاملا کشیده شود وبعد دارچین و زعفران رو اضافه میکنید ودرصورت تمایل گردو خورد شده 1دقیقه تفت میدهیم و شعله را خاموش میکینم.

از خمیر اندازه نارنگی میگیریم و داخل دست گرد کرده وسطشو گود میکنیم 1 ق از مخلوط سیب داخلش میریزیم و د وباره گرد میکنیم و با داخال سینی فر که کاغذ انداختیم قرار میدی و با فشار دست ان را کمی پهن میکنیم و رویش مهر میزنیم ودر اخر مخلوط تخم مرغ و اب روی خمیر میمالی و تخم خرفه میپلاشیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا30 دقیقه قرار میدیم نوش جونتون خیلی خوشمزست.

بیشتر بخوانید  مصرف امگا۳ از بروز سرطان پوست پیشگیری می‌کند

گردآوری : مجله اینترنتی دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید