مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

ژله بیسکویت

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


دسر

ژله بیسکویت

مواد لازم:

پودر ژله آناناس: 100 گرم

آبجوش و آب سرد :از هر کدام يك پیمانه

بیسکویت ساده :16 عدد

شکلات چیپسی به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويت‌ها را در قالب بچینید و ژله مایع را کم‌کم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.


بیشتر بخوانید  خواص و فواید بی نظیر روغن مونگونو (مانکتی)
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *