طرز تهیه سالاد ترخون , سالاد خوش طعم
ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای سالاد ترخون
-
عدس 250 گرم -
سیر (له شده) 1 حبه -
ترخون (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری -
پنیر خامه ای 4 قاشق سوپخوری -
خامه 1 قاشق سوپخوری -
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده) 2 عدد -
زیتون سیاه (خرد شده) 50 گرم -
جعفری (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری -
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) 1 عدد -
سس خردل (یا دانه خردل) 2 قاشق چایخوری -
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
روش پخت سالاد ترخون
-
عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. -
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.) -
پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید. -
گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید. -
سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی