پایین آوردن فشار خون با سالاد ترخون



طرز تهیه سالاد ترخون , سالاد خوش طعم


ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.با دلگرم همراه شوید.


پایین آوردن فشار خون با سالاد ترخون


مواد لازم برای سالاد ترخون


  • عدس 250 گرم

  • سیر (له شده) 1 حبه

  • ترخون (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری

  • پنیر خامه ای 4 قاشق سوپخوری

  • خامه 1 قاشق سوپخوری

  • گوجه فرنگی (فیله و خرد شده) 2 عدد

  • زیتون سیاه (خرد شده) 50 گرم

  • جعفری (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری

  • لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) 1 عدد

  • سس خردل (یا دانه خردل) 2 قاشق چایخوری

  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری


روش پخت سالاد ترخون


  1. عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

  2. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

  3. پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

  4. گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

  5. سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  علت مثبت و منفی بودن IAT در آزمایش خون

دیدگاهتان را بنویسید