چگونگی ضدعفونی کردن آجیل و خشکبار فله در برابر کرونا
علی میلانی، عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه ایران، در مورد خرید آجیل و شیرینی در شب عید با توجه به شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: پایداری کرونا ویروس بر روی سطوح مختلف متفاوت است؛ همچنین این پایداری ویروس میتواند تا چند ساعت باقی بماند.
وی افزود: این ویروس میتواند روی میوه، شیرین، آجیل و یا بسته بندی روی شکلاتها باقی بماند بنابراین توصیه میشود مواد غذایی که می توان شست را با مواد بهداشتی ضدعفونی کنند، اما برخی از مواد غذایی مانند آجیل را طبق یک دستور عمل مشخص ضدعفونی کنند.
عضو هیات مدیره انجمن تغذیه ایران ادامه داد: طبق یک فرآیند مشخص میتوان آجیل را در حرارت بالای ۴۰ درجه قرار داد که میتوانند از فر و یا مایکروفر استفاده کنند و یا دمیدن باد گرم توسط سشوارهای خشک کننده موی سر داخل ظرف و یا پلاستکهایی که آجیل در آنها قرار دارد میتواند به فرایند ضدعفونی کردن آجیل کمک کند.
میلانی در مورد ضدعفونی کردن شکلات نیز گفت: میتوان با استفاده از الکل بسته روی شکلات را ضدعفونی کرد که توصیه میشود قبل از ورود به منزل اینکار صورت بگیرد.
متخصص تغذیه در مورد مواد غذایی که میتواند به سیستم ایمنی بدن کمک کند گفت: سیستم ایمنی ما پیرو یک الگو مشخص تقویت میشود و فقط با استفاده از لیمو ترش و یا امثال این دسته مواد غذایی تقویت نمیشود؛ همچنین استفاده از لبنیات میتواند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند؛ بنابراین توصیه میشد استفاده از شکر و قند برای تقویت سیستم ایمنی بدن کاهش یابد.
میلانی، عضو هیات مدیره انجمن تغذیه ایران:
-
پایداری کرونا ویروس بر روی سطوح مختلف متفاوت است. -
این ویروس می تواند روی میوه، شیرین، آجیل و یا بسته بندی روی شکلات ها باقی بماند. -
می توان با استفاده از الکل بسته روی شکلات را ضدعفونی کرد. -
برای ضدعفونی کردن آجیل؛ می توان با استفاده از فر و یا مایکروفر آجیل را در حرارت بالای ۴۰ درجه قرار داد. یا با دمیدن باد گرم توسط سشوار داخل ظرف و یا پلاستیک هایی که آجیل در آنها قرار دارد می توان به فرایند ضدعفونی کردن آجیل کمک کرد.