طرز تهیه سس تاتار مخصوص ساندویچ فلافل
سس تارتار یک سس سفید غلیظ میباشد که از سس مایونز درست میشود. سس مایونز با خیار شور، جعفری تازه، ترخان، آب لیموترش و پیاز که به خوبی خرد شده باشند مخلوط میشود.
میتوان به آن خردل اضافه کرد. از آن به وفور برای طعم دادن به غذاهای دریایی استفاده میشود. به سس مایونز آن میتوان ادویههای آماده اضافه کرد.
برای افزودن طعم به آن میتوان پوست لیموی تازه (لیموی زرد) کمی در آن رنده کرد.
نام سس از تارتارها که مردمی ترک زبان در روسیه میباشند گرفته شدهاست. در حقیقت این سس توسط فرانسویها اختراع شدهاست که آن را به عنوان چاشنی با استیک تارتار سرو میکردند.
مواد لازم:
خیارشور رنده شده
جعفری ساتوری شده
پیازی که خیلی ریز رنده شده باشد.
نمک
فلفل
آبلیمو
سس مایونز
– میزان مواد لازم که در بالا قید نشده است چون بایستی مواد را به میزانی با هم مخلوط کنید که سس تاتار آبکی نشود. و البته بسته به ذائقه ممکن است بخواهید آنرا شور مزه ترش یا تند میل نمایید.
– این سس مخصوص ساندویچ فلافل می باشد ولی در ساندویچ های دیگر مثل ساندویچ همبرگر هم استفاده می شود.
گردآوري توسط : مجله دلگرم