طرز تهیه پای آناناس ویژه مهمانی های دوستانه
مواد لازم:
تخم مرغ …………………………… 4 عدد
کره نرم شده ……………………… 250 گرم
پودر قند (یاشکر) …………………. 250 گرم
آرد ………………………………….. 300 گرم
نشاسته ذرت …………………….. 4 قاشق غذاخوری سرپر
وانیل ……………………………….. کمی
ب پ ……………………………….. 2 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس حلقه ای ………… یک عدد
طرز تهیه:
فر را با درجه 175 درجه روشن کنید.
قالبهای پای را کپسول بیندازید.
کره باید به دمای محیط رسیده و نرم شده باشد اما آب نشود و روان نباشد . اگر مثل من در زمان محدود یهو به فکر کیک پختن می افتید میتوانید بسته بندی کره را باز کرده در کاسه بگذارید و ده ثانیه ده ثانیه در ماکروفر بگذارید و هربار با چنگال امتحان کنید تا نرم شود.
سفیده و زرده را جدا می کنیم. سفیده را با همزن می زنیم تا سفت شود و از کاسه نریزد. کنار بگذارید.
کره نرم شده و پودر قند یا شکر و وانیل را با چنگال خوب مخلوط می کنیم .
زرده ها را روی آن می ریزیم و با همزن میزنیم. توصیه می شود کاسه تان کمی گود باشد و الا کثیف کاری می شود!
آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را دوبار الک کرده به مواد اضافه می کنیم.
در این مرحله باید اینها را با لیسک هم زد. من که نتوانستم و از شیوه مشت ( کاری که با کتلت می کنید) استفاده کردم!
در نهایت سفیده ها را اضافه کرده و سریع مخلوط می کنیم. در یکدست شدن مایه در این مرحله زیاد وسواس به خرج ندهید که پف سفیده ها می خوابد.
خمیر را در یک پلاستیک فریزر ریخته و گوشه پلاستیک را سوراخ نسبتا درشتی بکنید.
قالبهای پای را ( مثل قالب مافین بزرگ به قطر 9 سانتی متر) کاغذ بیندازید و از خمیر یک لایه با قیف پلاستیکی که ساخته اید در قالب بریزید و یک حلقه آناناس روی آن گذاشته و فشار کوچکی بدهید.
پای ها را در فر 175 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید (روی خمیر باید کمی طلایی شود).
نوش جان
منبع: آشپزی با خانم مارپل