طرز تهیه پای آناناس ویژه مهمانی های دوستانه


طرز تهیه پای آناناس ویژه مهمانی های دوستانه

طرز تهیه پای آناناس ویژه مهمانی های دوستانه

مواد لازم:

تخم مرغ …………………………… 4 عدد

کره نرم شده ……………………… 250 گرم

پودر قند (یاشکر) …………………. 250 گرم

آرد ………………………………….. 300 گرم

نشاسته ذرت …………………….. 4 قاشق غذاخوری سرپر

وانیل ……………………………….. کمی

ب پ ……………………………….. 2 قاشق چایخوری

کمپوت آناناس حلقه ای ………… یک عدد

طرز تهیه:

فر را با درجه 175 درجه روشن کنید.

قالبهای پای را کپسول بیندازید.

کره باید به دمای محیط رسیده و نرم شده باشد اما آب نشود و روان نباشد . اگر مثل من در زمان محدود یهو به فکر کیک پختن می افتید میتوانید بسته بندی کره را باز کرده در کاسه بگذارید و ده ثانیه ده ثانیه در ماکروفر بگذارید و هربار با چنگال امتحان کنید تا نرم شود.

سفیده و زرده را جدا می کنیم. سفیده را با همزن می زنیم تا سفت شود و از کاسه نریزد. کنار بگذارید.

کره نرم شده و پودر قند یا شکر و وانیل را با چنگال خوب مخلوط می کنیم .

زرده ها را روی آن می ریزیم و با همزن میزنیم. توصیه می شود کاسه تان کمی گود باشد و الا کثیف کاری می شود!

آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را دوبار الک کرده به مواد اضافه می کنیم.

در این مرحله باید اینها را با لیسک هم زد. من که نتوانستم و از شیوه مشت ( کاری که با کتلت می کنید) استفاده کردم!

در نهایت سفیده ها را اضافه کرده و سریع مخلوط می کنیم. در یکدست شدن مایه در این مرحله زیاد وسواس به خرج ندهید که پف سفیده ها می خوابد.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه نان تست فرانسوی صبحانه ای مقوی و سالم

خمیر را در یک پلاستیک فریزر ریخته و گوشه پلاستیک را سوراخ نسبتا درشتی بکنید.

قالبهای پای را ( مثل قالب مافین بزرگ به قطر 9 سانتی متر) کاغذ بیندازید و از خمیر یک لایه با قیف پلاستیکی که ساخته اید در قالب بریزید و یک حلقه آناناس روی آن گذاشته و فشار کوچکی بدهید.

پای ها را در فر 175 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید (روی خمیر باید کمی طلایی شود).

طرز تهیه پای آناناس ویژه مهمانی های دوستانه

نوش جان

منبع: آشپزی با خانم مارپل


دیدگاهتان را بنویسید