روش پخت نان ترتیلا خانگی


روش پخت نان ترتیلا خانگی

روش پخت نان ترتیلا خانگی

مواد لازم:

آرد……….2پ
شیرولرم…………1پ
نمک………..1/8 ق م
بگینگ پودر……….1 ق م(1 ق چ پیمانه های استاندارد)
روغن زیتون……..3 ق غ

طرز تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر بشه اگر خمیر چسبناک بود ایرادی ندارد با ورز دادن چسبندگیش از بین میره (من خودم مجبور شدم 1/8 پ آرد اضافه کنم تا چسبندگیش از بین بره)

آخه هرچی ورز دادم کامل نرفت حالا روی خمیر را پوشانده و15 دقیقه استراحت داده خمیر ور نمیاد ولی استراحت لازمه حالا به 8 تا 10 گلوله تقسیم کنید

دوباره روی خمیر را پوشانده و15دقیقه دیگر استراحت داده حالا هر گلوله را روی سطح صاف و کمی آرد پاشی شده پهن کرده به ضخامت 3میل حال در تایه نچسب بدون چرب کردن که روی حرارت خوب داغ شده

روش پخت نان ترتیلا خانگی

به کمک وردنه پهن کرده وهر طرف نان 30 تا40 ثانیه بیشتر طول نمیکشد و سریع پشت و رو کنید تا دوطرف بپزد مابین پخت ممکنه سطح خمیر حباب حباب بشه که با کمک یک دستمال کاغذی روی حباب زده تا بترکد بعد سریع هر نان را لای دستمال آشپزخانه گذاشته و لای سفره وخوب بسته تا نرم بماند و باز نان بعدی را پخته

در آخر هم میتوان برای انواع شاورما یا تاکو یا ساندویچ استفاده کرد.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ۶ مدل دیپ خوشمزه و آسان

دیدگاهتان را بنویسید