مواد اولیه :
سینه مرغ یک عدد
ماءالشعیر نصف پیمانه
تخممرغ دو عدد
جوششیرین یک قاشق مرباخوری
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
آرد، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ناگت مرغ
طرز تهیه:
تخممرغها را زده، روغن مایع و ماءالشعیر را به آن اضافه میکنیم. آنگاه آرد و جوششیرین را با موادمان مخلوط میکنیم و به هم میزنیم تا ماده صافی به دست آید سپس سینه مرغ قطعه قطعه شده را به مدت چهار ساعت داخل مواد آماده شده به مدت چهار ساعت قرار میدهیم بعد روغن را داغ کرده و تکههای مرغ را داخل روغن سرخ کرده و نمک، فلفل را به آن افزوده و در ظرف مورد نظر میچینیم.
ایران ناز