دستور تهیه رانی هلو خانگی مخصوص و خوشمزه
چرا باید رانی خانگی درست کنیم؟ اول اینکه خیالمان راحت است که از مواد نگه دارنده استفاده نشده است .
دوم اینکه کم هزینه است و از نظر اقتصادی هم به سود ما می باشد. و اما مهمترین نکته: شاید مهمان سرزده به خانه شما بیاید و شما امکان اینکه بخواهید نوشیدنی بخرید و از مهمانانتان پذیرایی کنید را نداشته باشید ولی میتوانید با این دستور تهیه به راحتی از مهمانانتان پذیرایی بفرماید.
در ادامه دستور تهیه رانی هلو و نکات مهم در رابطه با درست کردن رانی هلو را در مجله دلگرم به شما می آموزیم.
طرز تهیه رانی هلو خانگی نوشیدنی تابستانی خوشمزه و مجلسی
روش اول : مواد لازم برای تهیه رانی هلو با طعم لیمو
-
هلو ١ کیلو -
آب ۴ لیوان (یک لیتر) -
شکر به مقداری که شیرینی اونو دوست داشته باشید (حدودا یک پیمانه) -
نصف یک عدد لیمو ترش
طرز تهیه رانی هلو با طعم لیمو مرحله به مرحله
-
برای تهیه رانی هلو ابتدا پوست هلوها را بکنید. هسته آنها را هم جدا کنید سپس هر هلو را به چند قسمت تقسیم نمایید. -
آب را روی حرارت بجوش آورده و هلوها را در آن بیندازید و بگذارید نرم شوند. حدود ۱۰ دقیقه زمان میبرد. -
حرارت را خاموش کرده شکر و آب نصف لیمو ترش تازه را اضافه کنین و هم بزنید تا شکر خوب حل شود. -
بگذارید تا مخلوط کمی خنک شود. -
حالا مواد را بوسیله مخلوط کن یا غذاساز خوب میکس کنید. نوشیدنی را توی فریزر بگذارید تا خوب تگری شود. -
توی هر لیوان یک تکه یخ انداخته و نوشیدنی را اضافه کنید. از طعم اون لذت ببرید. نوش جان -
این نوشیدنی واقعا باید تگرگی خورده بشه که خیلی خوشمزست و مزه واقعی رانی هلو را میده.
روش دوم : مواد مورد نیاز جهت درست کردن رانی هلو تگری
-
هلو: به میزان دلخواه ( این میزان بستگی به تعداد رانی که میخواهید درست کنید دارد) -
شکر: به میزان دلخواه (بهتر است کم باشد) -
آب: به اندازه مورد نیاز -
یخ تگری: به اندازه ای که نیاز دارید
دستور تهیه رانی هلو تگری
-
در مرحله اول میبایست هلو ها را شسته و پس از شستن آنها, پوست آن ها را جدا کرده و چهار الی هشت قاچ میبریم. -
هسته هلو ها را درآورده و سپس شکر و آب را روی گاز میگذاریم ( بهتر است شعله گاز بالا باشد ) تا بجوشد. -
در همین حین هلو هایی که از قبل قاچ کردیم را داخل ظرف محتوای آب و شکر می ریزیم. -
پس از چند جوش که هلو ها پخته شد از روی گاز برداشته و در یخچال میگذاریم. -
سی الی یک ساعت برای خنک شدن رانی ها وقت نیاز است, پس از آن میتوانید آن را میل کنید
نکات مهم در رابطه با درست کردن رانی هلو
-
اگر میتوانید تا حد امکان از میوه تر و تازه استفاده کنید -
ظرف تهیه رانی باید لعابی باشد -
تا حدی که امکان دارد از شکر کم استفاده کنید و یا اصلا از شکر استفاده نکنید -
برای خوشمزه تر شدن رانی میتوانید به آن لیمو ترش هم اضافه نمایید -
این دستور تهیه رانی هلو یکی از ساده ترین روش ها بود -
دستور تهیه همگی رانی های خانگی به همین شکلی است و هیچ فرقی ندارد و تنها فرقشان بین میوه ها می باشد -
شما میتوانید از مخلوط کن هم برای درست کردن رانی خود استفاده نمایید -
برای خوشمزه تر شدن این رانی بهتر است از تگرگ های یخ استفاده کنید
چرا رانی های خانگی درست کنیم؟
-
دلیل اول این است که: در این آب میوه از مواد غیر مجازی مانند: بنزوات سدیم استفاده می شود. -
دلیل دوم این است که: اصلا معلوم نیست این رانی هایی که در مغازه ها وجود دارند چگونه درست شده اند. -
دلیل سوم این است که: در رانی ها از مواد بسیار زیاد نگه دارنده استفاده میشود که بسیار مضر هستند. -
دلیل چهارم این است که: اخیرا اعلام شده است که رانی هایی که وارد کشور میشوند بسیار خطرناک و سرطان زا هستند.
بیشتر بخوانید :
۲ روش جهت تهیه شربت آلبالو سنتی و خوشمزه با نکات ضروری و مهم
۴ روش جهت تهیه شربت بیدمشک در منزل و خواص بی نظیر آن + عکس
طرز تهیه شربت خاکشیر + خواص و موارد استفاده خاکشیر
شربت خیار : روش تهیه شربت نعنا با خیار
خواص دارویی و فواید هلو
-
ویتامین C، کاروتنوئیدها، ترکیبات فنلی و اسید کلرژونیک از جمله آنتی اکسیدان های موجود در هلو است که فواید بی شماری برای سلامتی بدن دارند. -
هلو کالری ناچیزی دارد و مصرف آن باعث افزایش مدت زمان سیری شده و به کاهش وزن و لاغری کمک می کند. -
فیبر هلو باعث کاهش کلسترول بد خون، فشار خون بالا و قند خون شده و از بروز چاقی پیشگیری می کند. مصرف روزانه 30 گرم فیبر در کاهش وزن موثر است. -
پلی فنل ها، اسید کلرژونیک و نوکلئیک و اسید کافئیک موجود در هلو دارای خواص ضدسرطانی می باشد. -
پلی فنل موجود در هلو باعث کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شده و فیبر، ویتامین C و پتاسیم نیز با کاهش فشار خون و کلسترول بد از سلامت قلب محافظت می کنند. -
هلو منبع عالی فیبر است و به بهبود هضم و دستگاه گوارش کمک می کند. هلو از میوه های ادرار آور است که باعث پاکسازی کلیه ها و مثانه می شود. -
هلو سرشار از آنزیم های لوتیئن و زاکسنتین می باشد که از آسیب های احتمالی ناشی از نور روی شبکیه محافظت کرده و خطر ابتلا به بیماری های چشمی مرتبط با سن از جمله دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهد. -
طبق گزارشات منتشر شده هلو حاوی ویتامین A، C، E و سلنیوم می باشد که همگی از آنتی اکسیدان های قوی برای سم زدایی بدن به شمار می روند. -
ابتلا به دیابت هرگز به معنای مصرف نکردن کربوهیدرات نمی باشد. کربوهیدرات ها برای بدن انسان ضروری هستند. هلو حاوی حدود 15 گرم کربوهیدرات است و می تواند به عنوان بخشی از وعده غذایی یا میان وعده استفاده شود. -
از آن جا که هلو حاوی مواد مغذی مفید برای دیابتی ها می باشد، بنابراین مصرف روزانه آن برای این افراد توصیه می شود. -
مقادیر فراوان ویتامین C موجود در هلو برای کاهش التهاب به ویژه در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، چاقی یا دیابت مفید است و به درمان التهاب مزمن، التهاب ناشی از رماتیسم، نقرس، آسم و زخم ها کمک می کند و عروق خونی که در اثر التهاب ضعیف می شوند را تقویت می کند.