مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

پختن لازانیا،بهترین نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه بسیاری از افراد هر خانواده ای است.اما ممکن است همواره در پختن لازانیا با مشکلاتی رویرو شوید و نتیجه ی دلخواه را به دست نیاورید برای پختن یک لازانیای عالی به یک سری نکان و راهنمایی ها نیاز دارید پس با دلگرم همراه شوید!

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:مقدار مایه لازانیا کم باشد ( منظور مایه گوشت ، مرغ یا سبزیجات است ).

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:مایه لازانیا کم چرب باشد ( برای لازانیا سعی کنید از گوشت چرخ کرده بدون چربی یا کم چربی استفاده کنید ).

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:پیاز استفاده شده در لازانیا خیلی ریز خرد شده یا رنده شود.

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید مقدار آن کم باشد.

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:اولین لایه ای که در ته ظرف لازانیا میریزید سس سفید یا مایه گوشت باشد.

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:پس از هر لایه ورق لازانیا یک لایه نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید و روی آن مقدارکمی پنیر پیتزا بریزید.

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه و پس از گذاشتن ورقه های لازانیا فقط سس سفید و روی ان پنیر فراوان بریزید.

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:قبل از قرار دادن در فر مقداری آب را روی لازانیا اسپری کنید.

بیشتر بخوانید  چگونه بوی سوختگی را در خانه از بین ببریم؟

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:در انتهای پخت گریل را روشن کنید و چند دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود.

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:وقتی لازانیا را از فر خارج کردید بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا غذا کمی خنک شود ( برای جلوگیری از پاشیده شدن لازانیا ).

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:برای نچسبیدن ورقه های لازانیا بعد از پخت،آنها را تا زمان استفاده در آب سرد بگذارید .

پختن لازانیا نکات و فن و فوت های پختن لازانیا

نکات و فن و فوت های پختن لازانیا:ایتالیایی ها لازانیا رو با ارتفاع زیاد درست میکنند ولی بین لایه ها مواد کمی میریزن!‬

گردآوری:مجله اینترنتی دلگرم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *