بیسکویت پنیری


مواد لازم:

  • آرد:۲ فنجان
  • کره سرد:۷ قاشق سوپخوری
  • پودر فلفل قرمز: نصف قاشق سوپخوری
  • نمک:۱/۴ قاشق سوپخوری
  • پودر زنیان: نصف قاشق سوپخوری
  • پودر زیره: نصف قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر:۱ ونیم قاشق سوپخوری
  • پیاز خرد شده:۲ عدد
  • پنیر رنده شده:۱ ونیم فنجان
  • شیر یا دوغ: نصف فنجان
  • نمک دریایی: به مقدار لازم

بیسکویت پنیری

بیسکویت پنیری

طرز تهیه:

فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سلسیوس تنظیم می کنیم.

آرد را آورده و بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.

سپس فلفل سیاه، قرمز، زنیان و زیره را به آن اضافه می کنیم. بعد از آن نوبت به کره می رسد.

کره باید سرد باشد. آنرا با دست کاملا با آرد مخلوط می کنیم.

زمانی که کره زیر دستمان شروع به آب شدن کرد، آن را بمدت ۲ الی ۳ دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا دوباره سرد شود و بعد دوباره خمیرمان را ورز می دهیم البته اینکار را نباید زیاد انجام دهیم.

پنیر و پیاز را به خمیر اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.

خمیر را به کمک رول پهن می کنیم.

آنها را به شکل مربعهای ۲در ۲ برش می دهیم.

نمک دریا را روی آنها می پاشیم.

بیسکویت ها را بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

زمانی که بیسکویتها قهوه ای شدند آنها را از داخل فر بیرون می آوریم.

بیسکویتها را به سینی دیگری منتقل می کنیم تا کاملا سرد شوند.

به محض اینکه بیسکویتها سرد شدند آنها را داخل ظرف درب داری می گذاریم.

هر بار قبل از خوردن بیسکویتها آنها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه داخل فر گرم می کنیم.

—————————————————————————–

توجه: کاربر محترم؛ انتشار مطالب دیگر رسانه ها از سوی مجله اینترنتی دلگرم لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق ایمیل [email protected] برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم منتشر گردد.


بیشتر بخوانید  چکار کنیم آبغوره کپک نزند؟

دیدگاهتان را بنویسید