سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز
• تعداد: 10 تا 12 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان خنک شدن: یک ساعت
• زمان پخت: 3 دقیقه
مواد لازم:
• 4 خوشه بلال تازه
• یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده
• 450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده
• یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید
• یک عدد فلفل چیلی
• دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• کمی سس سالاد
سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز
طرز تهیه:
1. دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.
2. برنج پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ذرت داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید.
3. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرند. سپس سرو کنید.