در این تاپیک برای شما عزیزان یک شام بسیار خوشمزه و سرشار از کلسیم را در نظر گرفته ایم با دلگرم همراه باشید.
پخت سیب زمینی شکم پر
آماده سازی مدت زمان: 5 دقیقه
زمان پخت: 6 دقیقه
زمان پخت: 13 تا 15 دقیقه
مواد لازم:
• 3 سیب زمینی های بزرگ (با پوست)
• نمک و آب
برای پر کردن داخل سیب زمینی
• 1 فنجان کلم بروکلی ریز خرد شده
• 1 فنجان فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده
کره 1 قاشق چایخوری
روغن 1 قاشق چایخوری
• 1 قاشق غذاخوری آرد گندم
• شیر 3/4 فنجان
• 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
• 1 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خشک
• نمک و فلفل سیاه تازه
طرز تهیه:
برای پر کردن
• سیب زمینی را با پوست نیم پز میکنیم
• کره را در ماهی تابه نچسب حرارت داده ، آرد گندم را در شعله متوسط برای چند ثانیه، ریخته تکان دهید
• شیر، را خوب مخلوط کنید و هم بزنید بگذارید در یک شعله متوسط برای یک دقیقه، بپزد
• نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید
• روغن را در ماهی تابه نچسب ریخته، پودر سیر و روغن سرخ کرده را در شعله متوسط برای چند ثانیه تفت میدهیم.
• کلم بروکلی، فلفل قرمز، تکه های فلفل و کمی نمک را ریخته در شعله متوسط تفت میدهیم
• مخلوط آرد وشیر، را خوب مخلوط کنید و بگذارید در یک شعله متوسط به مدت چند دقیقه، هم بزنید
یک نکته مهم:
جوانه زدن سیب زمینی باعث افزایش سولانین شده و مصرف زیاد آن موجب مسمومیت می شود. پس جوانه ها و قسمتهای سبز زیر پوست را کاملاً جدا کنید.
بهترین روش نگهداری سیب زمینی در منزل :
آن را در حجم کم در جعبه های چوبی که از کف انبار یا محل نگهداری 40 سانتیمتر فاصله داشته باشد قرار دهید. دمای محل نگهداری بهتر است 4 درجه بالای صفر و نیز تاریک باشد که از جوانه زدن آن جلوگیری شود.
منبع: دکتر سلام – دلگرم