• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت
• زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم :
• یک پیمانه آب پرتقال
• 3 قاشق غذاخوری شیره افرا
• 1.5 قاشق غذاخوری پودر خردل
• یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
• 600 گرم کدوحلوایی خرد شده
روغن
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1/3 پیمانه روغن زیتون
• 6 پیمانه کاهو یا کلم
• یک عدد کاسنی قرمز کوچک
• نصف پیمانه پسته
• 85 گرم پنیر بز خرد شده
طرز تهیه سالاد کدوحلوایی
طرز تهیه:
1.برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.
2. برشهای کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزهدار شوند.
3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.
5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.
6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پستهها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقیمانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.